Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:ДОКАТО ИМА

...
Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:ДОКАТО ИМА
Коментари Харесай

Никой не е пълно 6 ще се играе в Бургас на 21 декември

Флора БургасПриморски парк

0 коментара за Флора Бургас Събития в обекта:ДОКАТО ИМА ПРОСЕКО, ИМА НАДЕЖДА18:30/11.12.2018Виж всички 4 събития в Флора БургасХитовата стенд-ъп комедия " Никой не е цялостно 6 " - гневното шоу на Шекерова по концепция на един от най-известните модерни драматурзи Елин Рахнев - идва в Бургас.

След като завладя клубните подиуми в страната, " Никой не е цялостно 6 " ще има едно-единствено зрелище тук на 21 декември, от 19.30 часа в Експозиционен център " Флора ". Невероятно занимателната история на учителката Райна Апостолова идва в града с помощта на кафе-книжарница " Екслибрис " - главен уредник на събитието. Зрителите ще могат да преживеят нейната история в непринудена конюнктура.

Комедийната актриса Иванка Шекерова е едно от най-обещаващите имена на българския спектакъл. Някои я назовават " новата Стоянка Мутафова ". Шоуто й е с дълготрайност час и половина и към този момент покори феновете на София, Пловдив, Хасково, Габрово. В него Шекерова демонстрира и гения си на певица.

" Бургас е един от обичаните ми градове и един от театралните градове на България. Обичам морето, обичам хората там. Очаквам с огромно неспокойствие срещата си с бургаската аудитория. Бургас е в сърцето ми и постоянно ще бъде ", споделя Иванка Шекерова, която сега е част от трупата на Хасковския спектакъл.

Както всички положителни хрумвания, и тази се ражда край морето. Един ден актрисата и драматургът Елин Рахнев беседват на брега в Лозенец и по този начин им хрумва концепцията да създадат този моноспектакъл за оценките в живота и в учебно заведение на цялостната отличничка и учителка по професия  Райна Апостолова, която се сблъсква със суровата реалност. На сцената ще се завихри стихия от непредвидени, смешни, неуместни и същински обстановки. Зрителите ще видят по какъв начин на младата учителка от Копривщица Райна Апостолова - Поборникова й кипва барутът. Как печели любовните си борби и за какво никой мъж в живота й не е за цялостно 6.

Впечатляващо е умеенето на Иванка Шекерова да въвлича публиката в спектакъла си.

За представлението в Бургас дружно с Шекерова идва и драматургът Елин Рахнев. Неговото детство минава сред Бургас и София, с града го свързва и другарството му с огромния стихотворец Христо Фотев. Елин Рахнев е прочут български стихотворец, публицист и драматург.

Автор е на пиесите " Фенове " /с присъединяване на Христо Гърбов и Валентин Танев/, " Свалячи " /с присъединяване на Герасим Георгиев - Геро и Малин Кръстев/, " Маршрутка ", " Любов ", " Тест ", " Кукувицата ", " Прозорецът на Юнеско ".

Последната стихосбирка на Елин Рахнев " Зелда " се счита за едно от културните събития на годината. Автор е и на " Канела ", " Развяването на минзухара " и други.

Местата в Експозиционен център " Флора " са лимитирани.

 За контакти - 0889 354355, Венцислав Тасев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР