Флагшип серията беше наградена за своите изключителни фотографски възможности Huawei

...
Флагшип серията беше наградена за своите изключителни фотографски възможности Huawei
Коментари Харесай

ТIPA обяви P40 серията на Huawei с „Най-добър фото смартфон“ за

Флагшип серията беше наградена за своите изключителни фотографски благоприятни условия

Huawei Consumer Business Group (BG) през днешния ден разгласи приемането на наградата за „ Най-добър фото смарт телефон " за 2020г., за новите HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ от влиятелните международни награди TIPA World Awards 2020. Така, за четвърта поредна година TIPA (Technical Image Press Association) отдава заслуженото на P серията на HUAWEI за множеството новаторски и изключителни решения и функционалности, които са ценени и обичани от професионалните фотографи.

TIPA, учредена през 1991г., е най-голямата и авторитетна медийна асоциация за снимка и изображения от целия свят, в печатен, както и в онлайн формат. Асоциацията връчва TIPA World Awards годишно на компании и нови артикули, които редакторите на TIPA удостояват за даване най-хубавото качество, продуктивност и стойност за потребителите. „ Възможностите на смарт телефон фотографията самоуверено вършат още един скок в бъдещето с последните представители на cерията P на Huawei. " разгласява формалната страница TIPA World Awards 2020.

И трите модела от серията P40 - P40, P40 Pro и P40 Pro+, разполагат с чипсет Kirin 990 5G, огромен 1/1.28-инчов датчик, и цялостна фотографска система, създадена взаимно с Leica. Телефоните се отличават с изключителни характерности като интелигентни логаритми за балансиране на белия цвят, както и такива за усъвършенстване на цвета на кожата и достигането на по реалистични цветове и контрастност. Други значими функционалности са доста усъвършенстваните благоприятни условия за снимане при ниска осветеност и увеличение на динамичния диапазон, датчиците за цветна температура и опцията за фокус върху всички пиксели, както и технологията XD Fusion Engine за реализиране на гладко нарастване и усъвършенстване на качеството на изображението.

Световните награди TIPA 2020 прибавят още едно самопризнание към листата от високи оценки за серията Huawei P40. Наскоро HUAWEI P40 Pro получи признанието от DxOMark за най-хубав смарт телефон за фотоси в света с рейтинг от 128 точки, което е най-високият общ резултат, появявал се в влиятелната таблица. В същата ранглиста, флагманът на Huawei - P40 Pro завоюва също и най-високите резултати за съществена и селфи камера с точки надлежно 140 и 103.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР