ФК ЦСКА 1948 ще привлече през зимата бразилския атакуващ футболист

...
ФК ЦСКА 1948 ще привлече през зимата бразилския атакуващ футболист
Коментари Харесай

Педриньо подсилва атаката на ФК ЦСКА 1948 през зимата

ФК ЦСКА 1948 ще притегли през зимата бразилския атакуващ футболист Педро Енрике Оливейра дос Сантос. Както " Тема Спорт " осведоми в боря си от петък, столичани са подписали прелиминарен контракт с 25-годишния състезател и той ще се причисли към отбора, воден от Любослав Пенев при започване на зимната подготовка.

Педриньо, както е прочут по бразилските терени, игра през предишния сезон в третодивизионния Волта Редонда. За отбора записва 10 дуела, в които отбелязва четири попадения и прави една асистенция. С тима си приключва на втората позиция в постоянния сезон, две точки от водача Сампайо Кореа, само че в плейофите за промоция в Серия Б губи от Ботафого Рибейрао Прето. Роденият на 19 декември 1996 година футболист е играл и за Крисиума.

Педро Енрике може да работи на няколко позиции в нападението, като мощният му крайник е десния. Той може да бъде употребен като характерен таран, както и като ляво и дясно крило. 25-годишният състезател ще ускори конкуренцията в предни позиции, където Любослав Пенев разполага сега с Евгений Сердюк и Алекс Колев. Бразилецът е бил гледан онлайн в няколко мача от един от скаутите на ФК ЦСКА 1948- Том и е направил чудесно усещане с изявите си.

Трансферът е получил зелена светлина и от треньора Любослав Пенев. Педриньо ще стане шестият бразилец в отбора. В момента част от състава са Елитон, Джонатан Перейра, Октавио, Енрике Рафаел и Тиаго Барбоса.

" Аз съм Стойчо Младенов и отношението към мен трябваше да бъде радикално друго "

" Приключих с тази мъка треньорството "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР