ФК „Асеновец 2005“ подариха шампионската си купа на кмета, в

...
ФК „Асеновец 2005“ подариха шампионската си купа на кмета, в
Коментари Харесай

Футболисти към кмета на Асеновград: Благодарим на общината!

ФК „Асеновец 2005“ подариха шампионската си купа на кмета, в символ на признателност за поддръжката.

Шампионите от ФК „Асеновец 2005“ – Асеновград (набор 2007 г./2008 г.) подариха купата си на кмета на града лекар Христо Грудев, в символ на признателност за поддръжката и помощта, която им оказва. Футболистите са постигнали 22 победи. В резултатите си са записали единствено по една загуба и тъждество. Голмайсторът на отбора се е разписал с над 50 гола. Сред по–сериозните им съперници са били тимове като „Марица“ – Пловдив, „Спартак“ – Кърджали и клубът на Смолян.

„Когато преди две години посетих стадион „Шипка“ и видях в какво положение е ми стана много тягостно. Веднага се заехме с последователното реновиране на седалки, създаване на трибуни и с каквото друго има опция общината оказва помощ, с цел да може спортното оборудване да придобие тип, който асеновградчани заслужават. Убеден съм, че с или без триумфи, постоянно получавате поддръжка от своите родители, учители и най-много от треньора. Благодаря за това, че ни удостоихте с този подарък. Сигурен съм, че Асеновград се гордее с израстването на клуба. За да съумеете да се задържите „на върха“ обаче са нужни непримиримост и предпочитание. Изисква се спортна дисциплинираност. Аз, като кмет на община Асеновград, Ви убеждавам, че общинското управление ще направи всичко допустимо стадион „Шипка“ да бъде прелестно място за навестяване от Вашите родители и другари, които да Ви поддържат от трибуните по време на домакинските мачове.

„Много постигнахме за една година. Всички деца са доста дисциплинирани и постоянни в тренировките. Упорити и отдадени на футбола“, сподели на собствен ред в умозаключение треньорът Костадин Пейчев, който публично връчи купата на лекар Грудев.

Видео от събитието може да гледате – ТУК – и да се абонирате за YouTube канала на община Асеновград, с цел да следите настоящите събития.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР