Физическата близост във всяка романтична връзка е много важна. Много

...
Физическата близост във всяка романтична връзка е много важна. Много
Коментари Харесай

7 храни, които вдигат мощно женското либидо

Физическата непосредственост във всяка сантиментална връзка е доста значима. Много дами обаче не изпитват нужда от полов контакт или не могат да се любуват на секса. Междувременно загубата на полово предпочитание може да има негативно влияние върху всевъзможни взаимоотношения и това е проблем, който би трябвало да бъде позволен допустимо най-бързо.

ЗАЩО ЛИБИДОТО НАМАЛЯВА?
" Либидото може да се намали заради разнообразни аргументи, в това число: хормонални, физиологични, ситуативни, а на всичкото от горната страна те може и да се смесват. Въпросът е чисто самостоятелен.
Препоръчително е да отделите внимание на този проблем, да потърсите способени препоръки от сексолог, на като начало пробвайте да включите в менюто си артикули, които покачват либидото.

Червено месо
Тестостеронът се смята за мъжки хормон, само че също по този начин е значим за половия живот на дамата. С намаляването на равнищата на тестостерон, понижават и възбудата, и половият интерес. Много тестостерон се съдържа в аленото месо (говеждо и свинско). Може би това не звучи прекомерно сантиментално, само че месото, изядено преди среща, ще работи във ваша изгода.

Останалите 6 храни, които подвигат женското либидо четете в Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР