Физическата активност днес е допустима, но умерено. Не трябва да

...
Физическата активност днес е допустима, но умерено. Не трябва да
Коментари Харесай

Стрелци, днес ще получите невероятна изненада

Физическата интензивност през днешния ден е позволена, само че умерено. Не би трябвало да се отпускате, само че преумората няма да е от изгода за тялото.

Овен – Някои неща няма да вървят тъкмо съгласно упованията ви, тъй че ще наподобява мъчно. Няма причина за терзание, значимо е да сте фокусирани върху това, което се случва към вас. Чрез съглашение и компромис ще съумеете да преодолеете всичко, което ви е спирало и ви карало да сте недоволни до момента.

Телец – Ако мислите за парични заеми, най-добре се откажете, тъй като по-късно ще бъдете сюрпризирани от неподходящи детайлности, които не сте разбрали в точния момент. Транзит през втората половина на деня демонстрира опцията за влизане в спор с близките.

Близнаци – Не бягайте от отговорност, поемете юздите на работа и най-сетне сложете завършек на всичко, което стои и чака от известно време. Вече бихте могли сполучливо да коригирате някои пропуски и неточности от предходния интервал.

Рак – Функционирайте съгласно събитията, само че не се отхвърляйте от желанията си. Ако сте необвързани, в работната среда може да се появи опция за ново запознанство, флирт или сантиментална преживелица.

 жена

Лъв – Въпреки многото задължения през днешния ден, ще съумеете да свършите всичко сполучливо и в точния момент. Бъдете деликатни с финансовите транзакции. Тъй като някои дребни неща ви провокират подозрения, пробвайте се да ги разрешите дружно с колегата си, вместо непрекъснато да наблягате на тях.

Дева – И през днешния ден може да бъдете заети с разнообразни отговорности. Това ще ви насърчи да дадете всичко от себе си, с цел да се справите сполучливо с провокациите, само че може и да ви умори много. Няма да е неприятно да изненадате обичан човек с подарък, нещо дребно, само че е значим жеста.

Везни – Днес няма да стигнете надалеч, в случай че възприятието ви за комизъм свърши. Ако можете да видите по-светлата страна и да се усмихнете, даже в случай че нещо не е както би трябвало, ще имате опцията да прекарате добре деня, даже е допустимо в прегръдката на любовта.

 мъж, жена

Скорпион – Поради изменящото се въодушевление бихте могли да активирате някои сложни истории и тематики от предишното в персоналните връзки. Опитайте се обаче да го избегнете през днешния ден, в случай че е допустимо, тъй като нещата могат да загрубеят.

Стрелец – На мнозина им следва страховит ден. Възможно е да получите хвалба или приятна изненада. Някои обстановки се позволяват елементарно, по-добре от упованията ви. Някой може да се опита да ви манипулира, не позволявайте това да се случи.

 жена, мъж

Козирог – Вашият любовен живот никога не се нуждае от жлъч, изключително през днешния ден. Има доста тънка граница сред здравословен комизъм и жлъч и ще би трябвало да вземете поради по какъв начин и какво казвате. Ако се чувствате засегнати по някакъв метод, най-добре е да го кажете намерено и непосредствено. Не създавайте спомагателни проблеми.

Водолей – Утежнени условия чакат мнозина в областта на стопанската активност, тъй че е най-добре всичко да се взема решение на стадии и на първо място да се погрижите за дребните неточности и пропуски, свързани с бумащината.

Риби – Възможно е някой човек да ви изненада с благо предложение или дребен знак за внимание. Това ще ви разчувства. Реагирайте бързо, в противоположен случай нещо огромно може да ви се изплъзне. Освен това сте очебийно сантиментално настроени в днешния ден.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР