Фитнесът е по-достъпен от всякога: само на един клик разстояние.

...
Фитнесът е по-достъпен от всякога: само на един клик разстояние.
Коментари Харесай

Мобилното приложение Pulse+ вече е налично в AppGallery

Фитнесът е по-достъпен от всеки път: единствено на един клик разстояние

. Платформата дава опция на потребителите да реализират смяна, здраве, персонален баланс и задоволеност посредством спорт по комфортен и наличен метод, пестейки време и непотребни старания, само че без да вършат компромис с ритъма на огромния град.

С Pulse+ потребителите могат да упражняват онлайн онлайн с топ треньорите на начин на живот веригата или да гледат някое от десетките видеа на запис. Тренировките са подобаващи за хора с всевъзможен състезателен стаж.

Сред богатата изложба с тренировки на Pulse+ са кардио, силови извършения, йога, стречинг, пилатес, хитовото групово занятие PBox.

Зад Pulse+ стоят най-хубавите треньори в България както и екип от експерти, включващ нутриционисти, професионални спортисти и най-разпознаваемите персони във фитнес средите у нас. Приложението оказва помощ на потребителите да упражняват бързо, елементарно и налично, без да се лишават от ежедневните улеснения, с които са привикнали.

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в международен мащаб, като предлага огромно многообразие от световни и местни приложения в 18 категории, в това число навигация и превоз, вести, обществени медии и други Магазинът за приложения AppGallery е наличен допълнително от 170 страни и райони, с 560 милиона дейни консуматори месечно в международен мащаб. AppGallery към този момент е наличен и на най-новите флагмани от паметната серия P – Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket, които зарадваха българските консуматори на 25 януари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР