Фирмите за бързи кредити пуснаха едноседмични промоции за заеми, изтеглени

...
Фирмите за бързи кредити пуснаха едноседмични промоции за заеми, изтеглени
Коментари Харесай

Предпразнично пуснаха промоционални бързи кредити за Бъдни вечер

Фирмите за бързи заеми пуснаха едноседмични промоции за заеми, изтеглени до Бъдни вечер. Ако вземете заем до тази неделя, оскъпяването се понижава с 50 на 100. Офертата е до неделя в това число, като към този момент имаме стотици запитвания, похвалиха се кредитори. Има и компании, които провеждат томболи с награди. Обикновено към Коледа бързите заеми се утвърждават експресно и без такса.

Една от промоциите, която важи до 24 декември, е да дръпнете 300 лева и да ги изплатите до 3 месеца, като цялата рента излиза 10 лева Това е допустимо най-малкото оскъпяване, прецизираха сътрудници. Други компании оферират специфичен ваучер към изтегления заем, който може да обезпечи избрана парична сума като бонус, в случай че бъде изтеглен на инцидентен принцип в специфичен чоп. Има и кредитори, които понижават лихвите единствено за дните към Коледа и в случай че се кандидатства онлайн.

Експерти предизвестиха, че макар отстъпките в лихвите те въпреки всичко са високи при просрочване на заема. Затова би трябвало да внимавате със периодите и да бъдете прецизни в осъществяването им. Понякога и един ден закъснение може да ви коства огромна рента, безапелационни са кредитори.

Според финансови анализатори да се вършат специфични предложения за празници се е трансформирало в наклонност у нас. Това е изключително особено за компаниите за бързи заеми не толкоз за банките, защото конкуренцията е в действителност огромна, прецизираха специалистите.

И припомниха, че нормално промоционалните условия са присъщи за дните към Коледа и Великден, а лятото има специфични оферти за бързи заеми за почивки. Други компании вършат специфични томболи за клиентите, изтеглили заем от тях, и подаряват материални награди като тв приемници, телефони или екскурзии до забавни дестинации.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР