Фирмата Харлей-Дейвидсън (Harley-Davidson Inc.) обяви, че е влязла в партньорство

...
Фирмата Харлей-Дейвидсън (Harley-Davidson Inc.) обяви, че е влязла в партньорство
Коментари Харесай

Харлей-Дейвидсън ще прави моторчета в Китай

Фирмата " Харлей-Дейвидсън " (Harley-Davidson Inc.) разгласи, че е влезнала в партньорство с китайския производител на дребни мотоциклети Qianjiang Motorcycle Co., с цел да стартира произвеждане на дребни мотори в Китай, оповестява " Уолстрийт джърнъл ".

Този ход е част от по-голямата тактика на компанията за разширение на производството в чужбина на фона на свиващия се пазар в Съединени американски щати.

" Харлей-Дейвидсън " възнамерява да продава до 2027-а година половината от своите мотоциклети в чужбина, се показва в информацията на " Уолстрийт джърнъл ".

Компанията също по този начин уточни, че сглобяваният в Китай мотор ще бъде с работен размер от 338 кубични сантиметра. За съпоставяне, мотоциклетите, продавани в Съединени американски щати, имат мотори с кубатура от 601 кубични сантиметър. " Харлей-Дейвидсън " чака новият артикул да бъде премиум мотоциклет в Китай поради физическото си подобие с истинските мотоциклети Harley-Davidson и акцентира, че най-вероятно първите мотоциклети ще бъдат произведение до края на идната година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР