Финландският производител на гуми Nokian Tyres представи нова гама зимни

...
Финландският производител на гуми Nokian Tyres представи нова гама зимни
Коментари Харесай

Новата Nokian Snowproof - създадена за зимата - видео

Финландският производител на гуми Nokian Tyres показа нова гама зимни гуми и обнови своето портфолио от зимни гуми за Централна Европа. Разширеното и актуализирано семейство гуми Nokian Tyres Snowproof включва четири модела гуми и покрива необятен диапазон от размери - от тези за дребни фамилни коли до огромни и тежки SUV.

С композиция от зимно сцепление, непоклатимост и комфорт при шофиране, новите Nokian Tyres Snowproof 2 за леки коли и Nokian Tyres Snowproof 2 SUV за SUV и кросоувъри са проектирани тъй че да предложат сигурност в обстановките, в които са най-необходими. Подобрените характерности за сигурност при всевъзможни условия на шофиране са резултат от нови, усъвършенствани профили и състав на гумите, строги проби и настоящи проучвания.

„ Зимата носи всевъзможни вариации на времето – от бездънен сняг, замръзващ лед, ослепителен сняг, тежка и влажна суграшица до киша. Това са тъкмо изискванията, в които ние превъзхождаме. Нашето ноу-хау се основава на десетилетия проучвания и тестване, и се връща към първите зимни гуми в света. Смело може да се каже, че ние сме специалистите по зимата “ - споделя Томи Алхола, вицепрезидент на гумите за леки коли, Централна Европа, в Nokian Tyres.



Технологията SilentDrive, която към този момент се употребява сполучливо в зимните гуми на Nokian Tyres за северния пазар, е създадена с мисъл за екологичност и комфорт при шофиране. Ниското равнище на звук се реализира посредством лек пласт акустична пяна във вътрешната изолираност на гумата. Технологията SilentDrive в началото ще бъде налична за определени размери Snowproof 2 SUV.

В допълнение към новите модели гуми, фамилията Snowproof получава надграждане на продукта. Моделът, прочут преди като WR Snowproof, продължава на пазара като Nokian Tyres Snowproof 1. Подобренията на този модел гуми за леки коли са изключително забележими при шофиране на мокро и киша.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР