Финансовият благодетел на Ференцварош - Габор Кубатов, коментира предстоящия сблъсък

...
Финансовият благодетел на Ференцварош - Габор Кубатов, коментира предстоящия сблъсък
Коментари Харесай

Босът на Ференцварош разкри бюджета на клуба и обяви: Липсва ни участие в групите на ШЛ

Финансовият покровител на Ференцварош - Габор Кубатов, разяснява идния конфликт с българския първенец Лудогорец в първия прелиминарен кръг на Шампионската лига. Депутатът не скри, че таи очаквания да види своя клуб в груповата фаза на най-силния клубен шампионат. Кубатов разкри също по този начин и бюджета на Ференцварош, който възлиза на 15 млн. евро.

" Научавам доста от нашия треньор Сергей Ребров. Както към този момент споделих, той не е елементарен човек. Строг е, само че знае доста за футбола. Попитах го какво мисли за Лудогорец,а той отговори: " Трябва ли да се занимаваме Лудогорец? Нашата игра е значима ". Ребров има друга идея ", показа Кубатов.

" На нас ни липсва присъединяване в групите на Шампионската лига или на Лига Европа. Така ще имаме доста по-големи доходи и ще бъдем по-добри. В момента бюджетът ни е 5 милиарда форинта (б.а. - към 15 млн. евро). А би трябвало да бъде към 8-10 милиарда форинта. Не знам какъв е бюджетът на Лудогорец, само че цената на техните играчи е повече от два пъти по-голяма от тази на нашия тим ", сподели още депутатът.

Първият епизод от българо-унгарския конфликт е идната сряда, 10 юли, от 21:00 часа на стадион " Групама " в Будапеща. Реваншът на " Лудогорец Арена " в Разград е седмица по-късно, като този път началото ще бъде обещано 30 минути по-рано - в 20:30.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР