Хората избират да прекъснат бременността си по различни причини. Това

...
Хората избират да прекъснат бременността си по различни причини. Това
Коментари Харесай

„Казах на родителите, че религиозната ми сестра е направила аборт – тя го очакваше“

Хората избират да пресечен бременността си по разнообразни аргументи. Това може да е всичко, от това бременността да е резултат от полово принуждение или да откриете, че бебето няма да оцелее отвън утробата – даже просто да не желаете да имате деца. Те са главно човешко право и няма верен или неверен отговор. Всъщност единственият човек, който може да има мнение по тематиката, е индивидът, който прави аборт.

Една жена е поискала противоположна връзка, откакто е „ разкрила “ сестра си, че е претърпяла спиране на родителите си и които са директно виновни за произлизащите отлагания. Обръщайки се към обществените медии, с цел да показа обстановката, 23-годишната изясни, че неотдавна тя и фамилията й са седнали на вечеря дружно, когато се появи тематиката.

Тя написа: „ Говорихме за някои разширено семейство, за което не бяхме чували отдавна. По време на полемиката майка ми ни осведоми, че една от нашите братовчедки е трябвало да направи аборт, тъй като има история на еклампсия и има огромен шан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР