Финансови затруднения принудили Ани Салич лека-полека да започне да се

...
Финансови затруднения принудили Ани Салич лека-полека да започне да се
Коментари Харесай

Финансови затруднения налегнаха Ани Салич, водещата разпродава имането си

Финансови усложнения принудили Ани Салич малко по малко да стартира да се разделя с парцелите си, тъй като не можела да се оправя с издръжката на сина си Лазар, чието висше обучение в Холандия ѝ гълтало прекалено много пари. Наскоро новинарката е оповестила за обмен 1 декар имот в пернишкия Бевърли Хилс – село Рударци, само че купувачи към момента нямало.
Теренът, благосъстоятелност на тв водещата, се намирал на извънредно атрактивно място – тъкмо над известните минерални басейни в баровското село. Ани обаче му желала прекомерно високи пари и по тази причина всеки, който се интересувал от възможната договорка, бързо се отказвал. Имотът обаче бил мил на телевизионерката, която в миналото имала желание да строи върху него вила, в която да остареят с някогашния ѝ мъж Бранко.

След развода им обаче концепцията отпаднала и Салич решила, че няма потребност от втора къща в Рударци, където и сега населява необятен дворец. Докато към момента беше омъжена за сръбския продуцент, тв звездата се отбиваше в него единствено в почивните си дни и отпуските, с цел да отдъхва, само че след развода се нанесе там с двете деца и майка си.
Противно на слуховете, че идеално се вписва в селската конюнктура, нейни съседи издават, че в Рударци Ани по никакъв начин не била долюбвана, тъй като заграбила имот пред къщата си, който бил предопределен за обръщало.

Макар домът ѝ да бил невисок, се простирал на огромна повърхност и бил прикрит зад висока дървена ограда, която пази новинарката от любопитните погледи на съселяните ѝ. През пролуките обаче те съумели да зърнат райския ѝ двор, който бил като същинска ботаническа градина, в средата на която се издигала беседка с барбекю, където в хубавото време Ани посрещала посетители.
Докато към момента бе омъжена за Бранко, Салич попадаше в графата на топбогаташите в малкия екран, защото с някогашния ѝ притежаваха парцели за милиони. Освен два жилището в София, къщи в Благоевград, Белград и Рударци те имаха и лятна хасиенда на полуостров Халкидики в Гърция. След развода обаче Ани не могла да вземе всичките парцели и по тази причина в този момент ѝ се налагало да се елементарни с някои от своите, с цел да не скъса джоба.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР