Финалните акорди на Световното първенство по футбол в Русия вече

...
Финалните акорди на Световното първенство по футбол в Русия вече
Коментари Харесай

Програмата на Световното първенство по футбол за днес, 10 юли

Финалните акомпанименти на Световното състезание по футбол в Русия към този момент отекват в сърцата на всички заболели футболни почитатели, само че към момента има да се изиграят най-решителните мачове - полуфиналите и финала.
Първият полуфинален конфликт ще е през днешния ден, 10 юли, от 21:00 часа. В него излизат любимецът за последна победа в шампионата Франция против високо летящия тим на Белгия. И двата отбора демонстрираха, че имат невероятна ударна мощност, а това дава обещание вълнуващи моменти, още повече в случай че погледнем по какъв начин приключи последния им мач - другарска среща на " Стад дьо Франс ". Резултатът беше 4:3 за Белгия, като за французите нито един от голмайсторите (Валбуена, Фекир и Пайе) в този момент няма да взе участие, а за белгийците два гола вкара Фейлани, по един път се разписаха Наинголан, който учудващо не влезе в състава на белгийците и Азар.
Мбапе против Лукаку, Гризман против Азар, Погба против Де Бройне - нещата ще са извънредно напечени и изходът на срещата най-вероятно ще се реши от изблик на талантливост - да забележим кой ще се трансформира в по този начин чакания за страната си талант.
Вижте цялостната стратегия на Световното състезание по футбол в Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР