Финалистката в турнира за Световната купа по шахмат Нургюл Салимова,

...
Финалистката в турнира за Световната купа по шахмат Нургюл Салимова,
Коментари Харесай

Първият гост на Цитиридис този сезон: Умна и красива

Финалистката в шампионата за Световната купа по шахмат Нургюл Салимова, която накара цяла България да заприказва за триумфите й, ще бъде първи специфичен посетител в първия епизод на " Шоуто на Николаос Цитиридис “ - на 8 септември, в петък от 22 ч. по bTV.

" Много съм благополучен, че този ефирен сезон за шоуто ще стартира с най-хубавата вест от лятото - извънреден посетител в първия епизод ще ми бъде финалистката в шампионата за Световната купа по шахмат Нургюл Салимова! “. С тези думи и с голямо неспокойствие водещият Николаос Цитиридис самичък разгласи новината в обществените си мрежи през днешния ден.

" Тя е страхотна, доста интелигентна, скромна и красива, и аз нямам самообладание да я предизвикам на партия шах в студиото, ей по този начин, до момента в който тече диалогът “, продължава с усмивка Николаос. Освен блестящата шахматистка, в първия епизод от осмия сезон на шоуто водещият ще посрещне още няколко от супер сполучливите дами на това лято - женският народен тим по волейбол!

Новата игра " Двойка или не “, която провокира същински взрив със стотици искащи да вземат участие и да се опитат да заблудят Николаос, също ще дебютира още в първия епизод - в петък, на 8 септември, от 22:00 ч. по bTV.

От екипа на предаването издават, че ще има още изненади за гръмко и радостно начало, а какви са те ще стане ясно напълно скоро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР