Финалът за Суперкупата на България дава старт на футболния сезон

...
Финалът за Суперкупата на България дава старт на футболния сезон
Коментари Харесай

Лудогорец и Славия дават старт на новия сезон в българския футбол

Финалът за Суперкупата на България дава старт на футболния сезон у нас. За трофея ще спорят Лудогорец и Славия. Срещата сред двата отбора е от 20:30 часа на " Трейс Арена " в Стара Загора.

За столичани това ще е първо присъединяване в сходен мач и опция да прибавят 16-и трофей в историята си. " Орлите " са първенци 7 години подред, само че изгубиха последните два финала за Суперкупата. Именно заради тази причина отборът на Пауло Аутуори ще е оптимално окуражен да стигне до триумфа довечера.

Бразилският експерт ще заложи единствено на един българин в титулярния състав. Това ще е капитанът Светослав Дяков. " Белите " ще излязат единствено с един чужденец - вратарят Антонис Стергиакис.

Карето в защита за Славия ще включва Сашо Александров, Димитър Велковски, Андреа Христов и Стефан Велков. В центъра на терена корав титуляр е Янис Карабельов. В контролите негов сътрудник бе Милен Гамаков, само че неговата жълта карта към момента не е пристигнала. Очаква се до началото на дуела всичко към картотекирането на халфа да е наред.

В офанзива има единствено една алтернатива. Кой да води нападението - Милчо Ангелов или Ивайло Димитров. Първият е с преимущество. По дясното крило ще е Цветелин Чунчуков, а по лявото Момчил Цветанов. Зад тарана ще работи Галин Иванов.

Заради травмата на Драгош Григоре, като сътрудник в отбрана на Козмин Моци за Лудогорец се чака да излезе Рафаел Форстър. В средата на терена до Дяков ще играе Густаво Кампаняро. Останалите титуляри за " орлите " са ясни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР