Финалът в най-престижния клубен турнир в Южна Америка – Копа

...
Финалът в най-престижния клубен турнир в Южна Америка – Копа
Коментари Харесай

Финалът за Копа Либертадорес пряко по MAX sport 4

Финалът в най-престижния клубен шампионат в Южна Америка – Копа Либертадорес, ще се излъчи за втора поредна година директно по спортните канали MAX Sport. През този сезон до борбата за оценката доближиха два именити бразилски клуба – Сантос и Палмейрас. Домакин на конфликта ще е величественият стадион „ Маракана “ в Рио де Жанейро, който, за жалост, ще остане с празни трибуни. Двубоят е в събота от 22:00 часа и ще се излъчи директно по MAX Sport 4.

За да доближи до финала, Сантос в профил на полуфиналите Бока Хуниорс с общ резултат 3:0. Палмейрас, от своя страна, трагично се оправи с другия аржентински гранд Ривър Плейт с общ резултат 3:2. Тимът на Пеле е печелил три пъти оценката от конкуренцията (1962, 1962 и 2011 г.), до момента в който „ зелените “ от Сао Пауло са триумфирали в Копа Либертадорес само през 1999 година

След южноамериканските пристрастености в събота вечер, за неделния ден MAX Sport 1 ще предложи на футболните почитатели две атрактивни и най-вероятно резултатни дербита от нидерландската Ередивизи. От 15:30 часа Фейенорд посреща ПСВ Айндховен, а от 17:45 ч. АЗ Алкмаар е хазаин на Аякс.

По традиция MAX Sport 4 ще излъчи и най-интересните дуели от следващия кръг на испанската Ла Лига. В събота от 17:15 ч. Реал Мадрид е хазаин на Леванте, а тъкмо 24 часа по-късно Кадис приема водача Атлетико Мадрид. Голямото дерби в Испания този кръг е сред Барселона и Атлетик Билбао, което стартира в 22:00 часа.

MAX Sport 3 пък ще зарадва почитателите на италианския футбол с директното лъчение на всички най-интересни дуели през уикенда. В събота от 16:00 часа водачът Милан гостува на Болоня, а от 19:00 часа Ювентус ще преследва трите точки в Генуа на посетители на Сампдория. Съботният ден ще се затвори с семейството на Интер на Беневенто от 21:45 ч.

В неделя италианският футболен маратон по MAX Sport 3 стартира от 13:30 ч. с дуела сред Специя на Андрей Гълъбинов и Удинезе. След него, от 16:00 часа, е любопитният конфликт сред Аталанта и Лацио, от 19:00 ч. Наполи приема Парма, а в 21:45 ч. един против различен излизат Рома и Верона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР