Финалът на всеки моден месец винаги е в – градът

...
Финалът на всеки моден месец винаги е в – градът
Коментари Харесай

21 вълнуващи стайлинг идеи от улиците на любимия Париж

Финалът на всеки фешън месец постоянно е в – градът на модата, на любовта, на светлините, на Chanel, на Хемингуей. Тук се случват най-вълнуващите ревюта, събират се най-вече звезди, а с изключение на парижанките, които не стопираме да следим за музи, из улиците му виждаме инфлуенсъри от разнообразни точки на света. Затова нямаше по какъв начин да не обърнем взор към улиците на този трогателен град, който сигурно си върна блясъка от преди пандемията, с цел да ви покажем единствено дребна част от страхотните тоалети, които излизат отвън клишето за френския изискан.
               

 Корнелия Нинова не дава оставка. Засега 3 окт 2022 | Въпреки срутва на вота за левицата, ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и членовете на Изпълнителното бюро...
Истината е, че парижанките като Жан Дамас, Леа Сфез и Еманюел Алт елементарно могат да бъдат разпознати по неутралните тонове и типичен комбинации като пуловер и пола и дънки и шлифер. Не ни разочароваха и този път, тъй като техните тоалети са тези, които можем да копираме безусловно в всекидневието си.
               

Но пък нямаше по какъв начин да не се впечатлим от ярките цветове и най-много от розовото на Valentino, което завладя улиците на Париж директно преди и което видяхме в няколко елегантни монохромни аутфита. Нещо, което самоуверено може да си откраднем като концепция за идния празненство сезон. Но не липсваха и пера, пайети и забавни color block съчетания, които под светлините на този град наподобяват още по-красиво и стилно. Вижте ги!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР