Филмовият фестивал в Кан отново събра вниманието на цял свят,

...
Филмовият фестивал в Кан отново събра вниманието на цял свят,
Коментари Харесай

По стъпките на Риана, супермоделът Адриана Лима показа бременно коремче в Кан (СНИМКИ)

Филмовият фестивал в Кан още веднъж събра вниманието на целия свят, а тоалетите, които демонстрираха присъстващите породиха удивление у милиони хора. 

Майката на две дъщери Валентина и Сиена чака третото си дете.

По стъпките на певицата Риана, супермоделът Адриана Лима също се появи с изрязан към корема тоалет, който сподели напредналата ѝ бременност на тазгодишния кино фестивал в Кан.

40-годишната хубавица участва на прожекцията на Top Gun: Maverick на Международния кино фестивал в Кан, като разруши емблематичната визия за майчинство, до момента в който се разхождаше по аления килим с нейния сегашен сътрудник и татко на бебето Андре Лемерс.

Компания на аления килим ѝ вършиха Жасмин Тукс и Жозефин Скривър, които също вземат участие в лентата на кино лентата. Разбира се, красивата Жасмин съумя да се открие измежду желаните тоалети в тъмната гама, с помощта на своята слънчева жълта рокля с елементи от ветрило.

Лима, която чака първото си дете от Лемерс, се облече в дълга черна рокля, изрязана към корема. Тя съчета визията с черни токчета с каишки и семпла елегантна прическа, типичната за модела черна права коса.

Основната специфичност на роклята, беше издълженият контур и подчертаването на корема, което се трансформира в наклонност на всички световноизвестни дами, откакто Риана даде смелото начало. Облеклото ѝ издаде какъв брой щастлива е от предстоящето събитие, само че също по този начин сподели съвършената ѝ форма, макар напредналата бременност. Това ще бъде третото дете на Лима и първото й от Андре Лемерс.

 По стъпките на Риана, супермоделът Адриана Лима сподели бременно коремче в Кан (СНИМКИ) Инфо: Instagram/ Adriana Lima

Безспорно Риана и Адриана Лима демонстрираха на дамите по целия свят, че не трябва да се срамят от трансформиращата се фигура по време на бременността, а даже в противен случай, би трябвало да се гордеят с бременното си коремче.

Адриана Лима има две дъщери от някогашния си брачен партньор, който е сръбския баскетболист Марко Ярич.

Сегашният ѝ сътрудник Андре Лемерс избра тъмносин смокинг, в който изглеждаше доста грациозен.

Лима и Лемерс за първи път публично оповестиха връзката си на аления килим предходната година на филмовия фестивал във Венеция.

През февруари моделът показа вълнуващата вест за бременността със сладко видео, споделено в TikTok. Във видеото има фрагменти, които демонстрират по какъв начин продуцентът е успявал да запише себе си по какъв начин плаши Лима. „ Андре обича да ме плаши… само че през днешния ден е ден за отплата! “ написа тя, преди да разкрие позитивен тест за бременност.

Във видеото се вижда по какъв начин тя подава позитивния си тест за бременност на настоящия си сътрудник Лемерс, до момента в който той си почива в леглото без въобще да подозира какво го чака.  След като осъзнава какво държи, бъдещият баща наподобява очевидно шокиран.

Миналия месец двойката разкри, че чака момченце във видео, качено в TikTok и Instagram. В клипа Лима и нейното смесено семейство стоят пред огромен екран с балони с думите „ Момче “ и „ Момиче “, до момента в който отброяват от три, преди балоните да се спукат и да издадат пола на бъдещето бебе.

Бременността на модела се отразява извънредно добре и няма по какъв начин да не отбележим, че красивия ангел наподобява доста щастлива и очевидно в положително здравословно положение.

На аления килим видяхме също звезди като Дженифър Конъли, Виола Дейвис и Ева Лонгория, които направиха мощно включване, само че несъмнено Лима изпъкна най-вече.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР