Филмите през новата 2023г. ще бъдат отново продължения на касови

...
Филмите през новата 2023г. ще бъдат отново продължения на касови
Коментари Харесай

Филмите през 2023г. - продължения на касови поредици

Филмите през новата 2023г. ще бъдат още веднъж продължения на касови поредици.
Прочетете още
Ето и най-интересното, което следва: 

Писък 6 - премиера 10 март 2023г. 

Един от най-известните хорър филми се завръща с много по-нови артисти, а от първата част единствено Кортни Кокс, която познаваме най-много като Моника от сериала " Приятели " ще взе участие и в шестата част на поредицата. Тийн звездата Джена Ортега, Хейдън Панетиер, Самара Уивинг също са част от актьорския състав. 

Джон Уик 4 - 24 март 2023г. 

Киану Рийвъс се завръща в ролята на наемния палач Джон Уик, който искаше да се раздели със остарелия си поминък, само че постоянно други наемни убийци се пробват да го убият. Актьорския състав в действителност е впечатляващ, а с изключение на Рийвъс във кино лентата вземат участие още Лорън Фисшбърн, Иън Макшейн, Йън Макшейн и Скот Адкинс. 

Бързи и гневни 10 - 19 март 2023г.

След гибелта Пол Уокър несъмнено поредицата към този момент не е това, което беше, само че Вин Дизел я продължава и на този стадий не се вижда, че тя ще има скоро край. Освен Вин Дизел в 10-та част се завръщат и Мишел Родригес, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Чарлийз Терон, новите лица са Джейсън Момоа и Хелън Мирън. 

Индиана Джоунс 5 - 30 юни 2023г. 

Цели 15 години след четвъртата част Харисън Форд се завръща в ролята на Индиана Джоунс. Актьорският състав включва още Мадс Микелсен, Антонио Бандерас и Джонатан Рий-Дейвис.

Мисията Невъзможна 8 - 14 юли 2023г. 

Том Крус се завръща в ролята на сътрудника Ийтън Хънт, а с него остават и старите герои изиграни от Винг Реймс, Саймън Пегг, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кирби. Хайли Атуел и Хенри Черни са новите артисти в поредицата. 

Закрилникът 3 - 1 септември 2023г. 

Носителят на Оскар Дензъл Уошингтън още веднъж влиза в Закрилника - Робърт Маккол. Той ще си партнира с Дакота Фанинг в третата част от поредицата. 

Непобедимите 4 - 22 септември 2023г. 

Четвъртата поредност от екшъна Непобедимите още веднъж беше сниман в България, откакто втората и третата част също бяха снимани главно у нас. В поредицата се завръщат Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен и Ранди Кутур. Новите попълнения са 50 сеnt, Меган Фокс и Анди Гарсия. 

Дюн 2 - 3 ноември 2023г. 

Първата част на кино лентата беше доста сполучлива и почитателите и чакат с неспокойствие втората, която ще излезе през ноември. Основните артисти от първата част Тимоти Шаломе, Ребека Фъргюсън, Джос Бролин, Стелан Скарсгард и Дейв Баптиста се завръщат и за втората част. 

Акваман 2 - 25 декември 2023г. 

Джейсън Момоа още веднъж ще е Акваман, а след дълги години на всевъзможни проблеми филмът най-сетне ще излезе. Първо коронавирусът го спря, а по-късно имаше огромни въпросителни дали Амбър Хърд да взе участие около делото против Джони Деп. Вкрайна сметка филмът ще излезе в края на тази година, а Амбър Хърд също се завръща откакто беше с съществена роля и в първата част. Уилям Дефо и Долф Лундгрен са другите забавни артисти в продукцията. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР