Филмите Борат 2“ и Момиче с потенциал“ спечелиха големите отличия

...
Филмите Борат 2“ и Момиче с потенциал“ спечелиха големите отличия
Коментари Харесай

Още една награда за „Борат 2“ с Мария Бакалова

Филмите „ Борат 2 “ и „ Момиче с капацитет “ завоюваха огромните оценки по време на годишните награди на Гилдията на сценаристите в Америка, надлежно за приспособен и за автентичен сюжет. Кал Пен, който водеше виртуалната гала, не пропусна да напомни, че двата кино лентата са измежду номинираните в същите категории и за премиите „ Оскар “.

Емералд Фенъл, която е режисьорка и сценаристка на „ Момиче с капацитет “, не пропусна да означи какъв брой значима е за нея тази премия. Фенъл е позната и с ролята си на Камила Паркър в сериала „ Короната “, който пък завоюва премия в категорията за сюжет за трагичен сериал.

Саша Барън Коен пък се пошегува, че печелят, тъй като 60% от Гилдията е написала сюжета на „ Борат 2 “, защото с него работят още осем индивида. Но не пропусна да добави, че е мъчно да се написа сюжет за филм, в който вземат участие и действителни персони, които са изцяло непредсказуеми, като Руди Джулиани, с когото се постанова да снима 24-годишната Мария Бакалова. Сцена, която тя дефинира като най-трудната от присъединяване й във кино лентата.

С две награди бе отличен „ Тед Ласо “ – за сюжет в категорията за комедийни сериали, както и в тази за нови сериали, до момента в който за документален сюжет в категорията за победител бе разгласен „ Дисидентът “ на Марк Монро и Браян Фогъл. Сред спечелилите се подредиха и минисериалите The Queen’s Gambit и „ Мисис Америка “.

 
Мария Бакалова получи дълго чаканата номинация за „ Оскар “

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР