Филмът за руския опозиционер спечели наградата за най-добър документален филм.

...
Филмът за руския опозиционер спечели наградата за най-добър документален филм.
Коментари Харесай

Кремъл за Оскара за Навални: Има политизиране от страна на Холивуд

Филмът за съветския опозиционер завоюва премията за най-хубав документален филм.

Кремъл съобщи, че присъждането на премия “Оскар “ на документалния филм за хвърления в пандиза съветски опозиционен водач Алексей Навални демонстрира " избран детайл на политизиране " от страна на Холивуд, съобщи „ Ройтерс “.

" Навални ", който завоюва премията " Оскар " за най-хубав документален филм, демонстрира по какъв начин критикът на Кремъл се възвръща в Германия, откакто беше токсичен с нервнопаралитично вещество в Сибир през 2020 година

В лентата е показана и работата с проверяващия новинарски уебсайт „ Белингкат “ за разкриване на причинителите. „ Навални “ е сниман по следствие на българския публицист Христо Грозев за отравянето на Навални. Грозев има огромна роля в основаването на кино лентата.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че не е гледал кино лентата.

" Смея да предположа, че, несъмнено, има прочут детайл на политизиране на тематиката ", добави той.

Той съобщи, че Холивуд не е непознат на политиката: " само че не мога да приказвам за никакви кинематографични достолепия на този филм, тъй като не съм осведомен с него. "

Във кино лентата Навални показва отговорността на екип от сътрудници на Федералната работа за сигурност за отравянето си. Русия отхвърля да се е пробвала да го убие, напомня „ Ройтерс “.

В момента Навални излежава комбинирана присъда от 11 години и половина затвор с висока степен на сигурност за машинация и пренебрежение към съда - обвинявания, които съгласно него са скалъпени, с цел да му бъде запушена устата.

Двете деца на Навални и неговата брачна половинка Юлия участваха на церемонията в Лос Анджелис и се причислиха към режисьора на кино лентата на сцената, с цел да одобряват премията, отбелязва изданието " Политико ".

" Съпругът ми е в пандиза единствено за това, че споделя истината, брачният партньор ми е в пандиза единствено за това, че пази демокрацията ", сподели Юлия Навална.

" Алексей, бленувам за деня, в който ти ще бъдеш свободен, и нашата страна ще бъде свободна. Бъди мощен, обич моя ", обърна се тя към собствен брачен партньор.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР