Филмът за Христо Ботев, който Българската национална телевизия излъчи преди

...
Филмът за Христо Ботев, който Българската национална телевизия излъчи преди
Коментари Харесай

Режисьорът на филма за Христо Ботев се разсърди на народа

Филмът за Христо Ботев, който Българската национална телевизия излъчи преди две вечери, продължава да бъде една от най-коментираните тематики у нас през последните 48 часа.

Междувременно профилът на режисьора на творбата Максим Генчев безусловно завря от мнения и отзиви по отношение на качеството на творбата. Сред тях има както поддръжка и утвърждение, по този начин и рецензия и отричане.

" Така избиха и Ботевата чета, както в този момент убиват кино лентата. Години събираха оръжия, момчетата минаха Дунава и за два дни ги избиха... Благодаря, Народе, за поддръжката! ", написа от своя страна в обществената мрежа самият Генчев.

" Максим, ти си твърд камък. Когато се захвана с това, ти знаеше какво те чака. И не се отхвърли. Плюят те единствено тези, които нямат твоя гений и храброст. Да си жив и здрав, Българино! "

" Да сравняваш избиването на Ботевата чета с недъгавия си опит за филм е за психиатрия. И като артист, и като режисьор си цялостен негодник! ", гласят два от мненията под поста на режисьора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР