Филмът на Максим Генчев определено разтресе родната онлайн среда, но

...
Филмът на Максим Генчев определено разтресе родната онлайн среда, но
Коментари Харесай

БГ филмите, отнесли най-много хейт в историята

Филмът на Максим Генчев несъмнено разтресе родната онлайн среда, само че несъмнено не е единствен. Има и други български филми, които не бяха подминати от рецензията на феновете, а в България тя е доста по-тежка и водеща от професионалното мнение на кинаджиите. Ето филмите, които напоследък понесоха заплашителен хейт.

3 „ Бензин “ на Асен Блатечки

На почетното трето място влиза „ Бензин “ от 2017 година на режисьорите Асен Блатечки и Катерина Горанова. Сценарият е на Алексей Кожухаров, а звездният екип от артисти е в състав Асен Блатечки, Калин Врачански, Башар Рахал, Майкъл Медсън и Съли Ерна. Въпреки хитовото интернационално наличие нищо не можа да избави мненията за този филм, който е като „ Бързи и гневни “ и „ XXX (Трите хикса) ”, единствено че от Али Експрес. Не може да снимаш екшън продукция с толкоз невисок бюджет, разясниха почитателите, тъй като наподобява, че си снимал една петък вечер с приятелчета и пердах в Люлин, тъкмо преди дискотека в Плаза. Критиците бяха безапелационни – „ По-добре да пиеш бензин, в сравнение с да гледаш „ Бензин “.

Виж още: Антоанет Пепе, Иво Карамански и фотографията, която просълзи хиляди

2 „ Уют “ на Камен Донев

След като публиката не одобри и публично хейтна кино лентата на Камен Донев, той се обиди на целокупното българско население и сподели, че нищо не разбираме от кино.  Скандалът стана толкоз огромен, че даже стигна до медиите. Истината е, че както гласяха някои от мненията на почитатели – „ Уют “ е негледаема поредност от безредни несмешни подиуми, който колкото и да се напъва, не е нещо на Кустурица и в никакъв случай няма да бъде “.

Виж още: Книгите, които трансфораха Рич Бич в най-богатата българка в TikTok

1 „ Ботев “ или „ Левски “

На почетното първо място идват не един, а цели два кино лентата на един и същи режисьор Максим Генчев. Неговите „ Дякон Левски “ от 2015 година и „ Ботев “ от 2022 година се оказаха освен цялостен неуспех, само че и провокираха голяма хейт вълна. Първо „ Левски “ с основната роля на Веселин Плачков беше разгласен за афектиран за облика на Апостола, а в този момент част от мненията за „ Ботев “ гласят – „ Генчев умъртви Ботев “, „ Кино-мазохизъм, доверчивост, оскубани вежди и аха да се появи Валя Балканска в сюжета “, „ Филмът „ Ботев “ е подигравка с Ботев и киното “, „ По-тъп и от Левски “, „ По-добре да ни бяха поробили в сравнение с да гледаме това “.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР