Филип Морис“ откриха своя първи IQOS-магазин в морската столицаВарна вече

...
Филип Морис“ откриха своя първи IQOS-магазин в морската столицаВарна вече
Коментари Харесай

Варна вече е част от световното бъдеще без дим

„ Филип Морис “ откриха своя първи IQOS-магазин в морската столица

Варна към този момент е част от международното бъдеще без пушек! Амбициозният и иноваторски артикул IQOS, посредством който „ Филип Морис “ трансформира генерално тютюневата промишленост, от седмица насам има собствен формален магазин в морската столица. Преди дни той беше открит в „ Гранд Мол Варна “ и към този момент се радва на огромен потребителски интерес.



Над 4,5 милиарда $ е вложил до този миг тютюневият колос „ Филип Морис Интернешънъл “ в новаторската технология за нагряване на тютюн, без пушек, без пепел и без натрапчивата и пречеща на близките миризма, която се отделя при пушенето. И най-важното – има капацитет да съставлява понижен риск за здравето за тези пълнолетни консуматори, които преминат на IQOS спрямо това да продължат да пушат. Над 4 милиона души по света към този момент са отказали пушенето и са минали на IQOS. Самите представители на Филип Морис удостоверяват, че няма по-добър избор за здравето на човек от това в никакъв случай да не стартира да пуши или да се откаже, само че за тези консуматори, които не желаят или не могат да спрат на пушат– към този момент и в България има по-добър вид.

Как става всичко това?

Покрай появяването на IQOS мнозина научиха, че главната причина за вредата от пушенето в действителност е не тютюнът, а неговото горене. При горенето се отделят хиляди нездравословни субстанции, които са причина за редица болести. Освен това, димът, който се отделя, вреди освен на самия пушач, само че и на хората към него. Новата технология за нагряване на тютюна, без горене, дава по-добър избор за милионите пушачи. При нагряване на тютюна до температура, много по-ниска от температурата на горене в цигарите, се отделят доста по-малко нездравословни субстанции. С революционното унищожаване на горенето се отстраняват и катраните, и въглеродният оксид - а точно токсичните субстанции в цигарения пушек, множеството от които се образуват при горене на тютюна, са приети за съществени виновници и причинители на редица болести.

IQOS е първата сполучлива технология за нагряване на тютюн, без горене, работеща посредством прецизно следен електронен механизъм. При нагряване на тютюна с новаторското устройство на „ Филип Морис “ се образува пара, в която се съдържа най-вече вода /80%/, никотин, глицерин и доста по-ниски концентрации на нездравословни и евентуално нездравословни субстанции. Не се образува пушек, а пара/аерозол, който няма отрицателно въздействие върху качеството на въздуха в затворени пространства, измерени по интернационалните стандарти. Няма и пепел, защото няма горене, а мирисът, който се образува при нагряването, е много по-слаб спрямо този при цигарите.



„ Окуражени сме от мощния интерес в България към науката и новаторската технология, която има за цел да понижи вредата освен за пълнолетните консуматори, само че и за цялото общество. Вярваме, че един ден ще пристигна времето, в което новите бездимни други възможности ще заменят напълно обичайните цигари “, съобщи при представянето на IQOS Джордж Маргонис, общоприет управител на „ Филип Морис България “. А от предходната седмица Варна също стана част от международните градове, в които се случва най-голямата смяна в тютюневата промишленост към създаване на бъдеще, в което новите революционни бездимни други възможности ще заменят цигарите.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР