Филип Киркоров не жали пари, когато става въпрос за децата

...
Филип Киркоров не жали пари, когато става въпрос за децата
Коментари Харесай

Щерката на Киркоров с РД за 1 млн рубли

Филип Киркоров не жали пари , когато става въпрос за децата му Алла-Виктория и Мартин, видя HotArena .

Певецът с голям обсег означи 8-я рожден ден на щерка си, като за празненството похарчи 1 млн рубли или към 30 хиляди български лв.. Всяка година Киркоров провежда самичък празниците на децата си. Тази година тържеството за Алла-Виктория беше тематично - в стила на обичаната й приказка " Аладин ". 

Купонът се организира с лъскавия ресторант " Шале Берьозка " край Москва, където той постоянно отбелязва значими за фамилията му дати. Сега заведението беше завършено като източен базар. За положителното въодушевление на дребните посетители се грижеха професионални акробати, артисти и клоуни. 

Рожденичката получи специфични музикални поздрави от съветските звезди Стас Михайлов, Сергей Лазаров, Ани Лорак и други. С организацията се зае персонално Киркоров , който е притежател на организация за образуване на детски празненства. 

Междувременно в светското пространство все по-упорито се приказва, че артистът ще мине под венчило за повторно. Изгората му е колежката му Катя Гусева. Очаква се Киркоров да вдигне све сватбени тържества - в Москва и в родната Варна, написа Телеграф .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР