Истински сом чудовище дърпа водещият на Бригада Нов дом Калин

...
Истински сом чудовище дърпа водещият на Бригада Нов дом Калин
Коментари Харесай

И рибар е! Бригадир Калин улови чудовищ

Истински сом страшилище дърпа водещият на " Бригада Нов дом " Калин Евтимов! Повече от един час майсторът на вътрешните поправки и риболовните хитрини се бори с водното страшилище на обичания си язовир " Диканя ".

В тежката борба му оказва помощ негов правилен другар, с който теглят 160-сантиметровата риба на смени върху лодката, с която влизат във водата. Безмилостно жестоката битка е доведена до сполучлив край и големият сом е измъкнат наред на сушата. 40-килограмовият образец е изтощен от борбата, а Калин и неговият приятел небрежно се щракват с огромния сом и незабавно го пускат назад във водата, каквато е традицията измежду риболовците за сходни трофейни екземпляри.
Снимка: Инстаграм
Историята показа самият Калин, преди да стартира следващият трудов делник със своите сътрудници от бригадата. С нея ремонтира голям брой къщи и жилища, а излъчените епизоди в предаването по Би Ти Ви трогнаха хиляди българи. Евтимов употребява всеки свободен час, с цел да бъде на язовир " Диканя ", до който живее.

" Ще запазя в загадка изкуствената стръв, с която уловихме трофейния сом. Не съумя да обърне лодката и да паднем във водата по време на изморителната битка. Наложи се да скочим от лодката на брега, когато го изваждахме. Върнахме го назад, с цел да може да се развъжда ", разкри още Евтимов. Калин е женен и има дъщеричка на 5 години. Той е измежду най-запалените рибари и е оборудван с голям брой принадлежности и риболовни такъми. Голям почитател е и на моторите.

" Имам трофейна бяла риба от 4 кг. Хващам и огромни сомове. Понякога няма слука, само че и това се случва ", споделя с усмивка Калин, който съумява да преобрази остаряло учебно заведение в комфортен дом със своите помощници единствено за 5 дни. " Успях да отпочина, беше доста динамично, само че и удовлетворяващо, виждайки сълзите от благополучие в очите на хората. С момчетата, с които участвахме в " Бригада Нов дом ", сме бригада и в живота и имаме напълнен график с месеци напред. Още ме топлят детските рисунки, които ми подариха малчуганите, това е най-чистата форма на благополучие и благодарност ", показа пред " България Днес " Калин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР