Филип Карамитев прави неочакван ход, с който успява да изненада

...
Филип Карамитев прави неочакван ход, с който успява да изненада
Коментари Харесай

Филип с изненадващо предложение в Братя

Филип Карамитев прави непредвиден ход, с който съумява да изненада братята, изключително Топал. Той кани огромния си наследник на специфична среща, в която има да каже значими неща. Денис е изпълнен с съмнения към своя татко и не може да си изясни повода за настояването му. Какво предложение ще чуе и може ли то да промени връзките сред двамата?

Сандо не е на себе си след изгубването на приятелката му. Намереният у дома годежен пръстен, оставен от нея, подсказва, че тя е напуснала жилището непринудено, а не е отвлечена, в което той се усъмни още в първия миг. Невъзможността да се свърже с Гери и да разбере какво става, напряко го влудява. Къде е обичаната му, каква загадка крие и има ли някой, който може да помогне на Сандо да я откри?

Денис и Радо се озовават очи в очи вследствие на мистериозната договорка, към която ги подтикнаха Благоев и Янев. И за двамата към този момент е ясно, че те са станали част от рискова операция и то без да схванат. Но кой е основателят на цялата скица и какви са откритият му? Дали Топал и Андреев ще решат да завършат договорката, или ще се откажат, поради съмнителните условия към случването й?

Всички вести от категория.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР