Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си дистанционно подписване

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си дистанционно подписване
Коментари Харесай

Потребителският кредит ot Fibank е изцяло онлайн

Fibank (Първа капиталова банка) предлага на клиентите си отдалечено сключване на документите за.

Иновативното решение банката надгради с отпущането на заема напълно онлайн, посредством няколко клика и може да се употребява от физически лица, които не са клиенти. Сумата на кредитиране е висока – до 80 000 лв. или равностойността им в евро, при дълъг период до 10 години.

При струпване на лихвени отстъпки (като да вземем за пример: превод на заявения приход по сметка във Fibank, прилагане на банков пакет с цифрово банкиране и др.) лихвеният % може да бъде понижен с до 1.55%.

След утвърждение клиентите могат да получат специфичен бонус – авансово утвърден овърдрафт по дебитната си карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна рента за първата година. Допълнителен тласък за сходно финансиране е и неналичието на такси за кандидатстване онлайн, за разпределяне на заема, ръководство и предварително погасяване.

Още в края на 2020-а година Първа капиталова банка разгласи и за физически лица, искащи подпомагане при кандидатстване и прилагане на ипотечен или потребителски заем, кредитна карта, овърдрафт и банков пакет. Експертите на ПИБ са разполагаем при интерес от някой от тези артикули, от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч., а видеоразговорът е изцяло безвъзмезден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР