Фейсбук Първият сняг изненада неприятно шофьорите, пътуващи от Бургас за

...
Фейсбук Първият сняг изненада неприятно шофьорите, пътуващи от Бургас за
Коментари Харесай

Сняг изненада шофьорите на пътя Бургас - Варна

 Facebook Първият сняг изненада неприятно водачите, пътуващи от Бургас за Варна. Снимки на побелелия път в региона на " Ханска шатра " бяха оповестени в обществените мрежи с предизвестие за деликатно шофиране при мокра настилка.

През нощта в Южна България ще има превалявания най-вече от сняг, до момента в който от север облачността ще се раздира и понижава. Минималните температури ще са най-вече сред минус 5° и 0°. Утре сутринта в крайните южни региони и тук-там в планините към момента ще превалява, само че до обяд преваляванията на всички места ще спрат. Облачността от север ще продължи да се раздира и понижава, в доста региони до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър, с него ще продължи да прониква леден въздух. Максималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°.

По Черноморието ще духа сдържан, краткотрайно и мощен север-североизточен вятър. Облачността от север ще се раздира и понижава до най-вече слънчево. Сутринта тук-там в крайните южни региони към момента ще превалява дъжд или влажен сняг. Максимални температури сред 4° и 8°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР