Фейсбук На 11 май задружното семейство на Първа езикова гимназия празнува!

...
Фейсбук
На 11 май задружното семейство на Първа езикова гимназия празнува!
Коментари Харесай

Любимата на поколения варненци Първа ЕГ отбелязва рожден ден с виртуален концер

 Фейсбук " На 11 май задружното семейство на Първа езикова гимназия чества! Любимата на доста варненци гимназия отбелязва своите 55 години с виртуален концерт. С респект и благодарност към първите, сложили основите преди 140 години, с възторг и креативно ентусиазъм за сегашното, с мисъл за бъдещето. С гордата равносметка за миналия път, с вярата и всеотдайността в този момент, с вдъхновяващата насоченост в утрешния ден ", оповестяват от Първа ЕГ за Varna24.bg .

В най-голямата допустима зала си дават среща сегашни и някогашни ученици, звучат думи на благодарност, заживяват мемоари, насочат се артистични и музикални поздрави. А всеки един от възпитаниците на гимназията е имал своите незабравими 5 години в Първа и по този начин – цели 55 години!

От уеб страницата на Първа езикова гимназия, 1eg.eu, шефът й, Веселин Василев, поздрави учениците, учителите и приятелите на учебното заведение с думите:

" Радвам се, че през тези години ние, по мое непретенциозно мнение,  не единствено успяхме да удържим високо вдигнатата летва, само че и да я повдигнем още повече, умножавайки триумфите в науката, културата, спорта, изкуството, във всички вероятни области, тъй като това е най-типичното за  езиковата гимназия - необятният набор от подготовка, от обща просвета и знания, които тя дава на своите възпитаници.

Само напред и нагоре! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР