Фейсбук 18-годишната Андрея Руменова е откритата убита в Галиче. Зловещото

...
Фейсбук 18-годишната Андрея Руменова е откритата убита в Галиче. Зловещото
Коментари Харесай

Андрея Руменова е убитата ученичка, била е изнасилена!

 Facebook 18-годишната Андрея Руменова е откритата убита в Галиче. Зловещото ликвидиране беляза съботния ден. Момичето  е намерено  тази заран в ромската махала на селото голо, пребито и с прерязано голо гърло в двора на къщата, в която живее. Според първични данни преди да бъде убита Андрея е била изнасилена.

Бащата на момичето е на гурбет в Англия, а след бракоразвод майката живее в Галиче с новия си брачен партньор. Андрея учила в 11 клас в гимназията " Христо Ботев " в селото. 

Убитата била  открита от неин родственик, който нощес към 1 часа е получил позвъняване от 17-годишната Андрея. Мъжът не вдигнал телефона си, защото бил на беззвучен режим и не го чул Сутринта той решил да отиде до дома на родственицата си и да ревизира каква е повода за позвъняването и намерил натрупа на момичето на двора.

Мъжът незабавно подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали кола за спешна помощ и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици единствено открили, че младото момиче е мъртво.

След като татко й отпътувал за Англия, Андрея нормално преспивала в чичо си, който също живее в махалата. Снощи обаче братът на татко й събрал огромна компания в дома си и момичето решило да преспи в родната си къща, написа " 24 часа ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР