Февруари ще бъде изключително вълнуващ за абонатите на Xplore TV.

...
Февруари ще бъде изключително вълнуващ за абонатите на Xplore TV.
Коментари Харесай

Феноменът „Дюн“ и семейство Адамс очакват абонатите на Xplore TV

Февруари ще бъде извънредно трогателен за клиентите на Xplore TV. ще предложи на феновете голям брой заглавия, измежду които изпъкват международният фентъзи феномен „ Дюн “, обичаният на цялото семейство „ Семейство Адамс 2 “ и мистичният трилър „ В клопката на времето “.
 

Феновете на фантастичните жанрове са добре осведомени с книгите от поредицата „ Дюн “. Най-новата екранизация на част от международния книжовен феномен беше измежду най-очакваните заглавия в последните месеци и не разочарова отдадените почитатели на жанра. Филмът споделя за комплицираната и оплетена в битки за власт галактика на бъдещето, където индивидите са забранили технологиите, свързани с изкуствения разсъдък, и са намерили забавни способи за напредък без тях. Главният воин Пол, правоприемник на благородническата династия Артеиди, се развива в този свят, до момента в който фамилията му се пробва да овладее дадена им от висшия държател планета. На нея се добива най-ценният запас на тази галактика - „ подправката “, която е неповторимо вещество, удължаващо човешкия живот и осигуряващо междузвездно пътешестване. Режисьор на кино лентата е Дени Вилньов, а за музиката е виновен великият Ханс Цимер, който взе „ Златен глобус “ за работата си по „ Дюн “ преди по-малко от месец.

 

За феновете на анимациите в селекцията на добра опция за превозване на прелестно време пред ТВ екрана е „ Семейство Адамс 2 “. Във кино лентата виждаме познатите на всички Мортиша и Гомес, които са обезпокоени от обстоятелството, че техните деца към този момент са пораснали и имат все по-малко предпочитание да прекарват време с тях. За да възобновят връзката сред поколенията, двамата вземат решение да съберат всички членове на фамилията в остарелия кемпер и да поемат на една особена фамилна почивка. Филмът се предлага във видеотеката на, озвучен на български език, което го прави наличен и за по-малките членове на фамилията.

Мистерията „ В клопката на времето “ предлага на клиентите на представление, което ще ги държи напрегнат до самия край. Филмът споделя историята на младо семейство, което се насочва на странствуване към уединен тропически плаж. С времето излиза наяве обаче, че райското кътче крие ужасяваща загадка. Всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо, а целият живот на един човек се редуцира до единствено един ден. Героите стартират борба с този капан на времето и не е ясно дали някой от тях въобще ще успее да се измъкне жив.

А1 Видеотека предлага на клиентите на Xplore TV над 20 000 заглавия на филми и сериали и дава опция феновете да се насладят на хитови продукции в дома си против налична такса. С помощта на AI рекомендации, интерактивната телевизионна платформа „ запомня “ желанията на феновете и с времето се „ научава “ да им предлага подобаващи за техния усет заглавия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР