Февруари месец ще ни поднесе няколко изключително щастливи и магични

...
Февруари месец ще ни поднесе няколко изключително щастливи и магични
Коментари Харесай

Това ще са най-успешните дни през Февруари. Запомнете ги!

Февруари месец ще ни сервира няколко извънредно щастливи и магични дни, които би трябвало да запомним. Ще имаме доста шанс и ще се радваме на удобни трептения. Не бива обаче да пропущаме възможностите си, които зимният месец ни предлага.

Ето кои ще са най-успешните и магични дати през февруари:
За тези 3 зодии ФЕВРУАРИ ще бъде магически
През февруари месец 3 от зодиите ще се радват на обилие от шанс, благополучие, здраве, сполуки в работата и любовта. Всичко ще им върви п...
Прочети повече
2 февруари – Огледална дата

Този ден от месеца ще бъде извънредно работлив. Ще имаме шанс освен на работното място, само че и в домакинските си отговорности. Ще се усещаме доста по-уверени в себе си и ще имаме задоволително самочувствие. На този ден е добре да плануваме пътувания, както и да стартираме с нови бизнес инициативи. Добра концепция е да помислите за неприятните привички и да ги прекратите.

4 февруари - Меркурий става пряк

На този ден хората ще се усещат удобно в общуването си с непознати. Според астролозите денят е удобен за всевъзможни каузи, свързани с финанси. Много евентуално е на тази дата да бъдем осенени от брилянтна концепция. Това е денят, който бележи началото на най-благоприятният интервал от годината.
Днес е мистичният 13-ти лунен ден. Ето какво значи това...
Смята се, че през днешния ден е специфичен ден, в който се отварят пътищата сред земята и небето. Това значи, че ще можем да усетим по-близо всичко...
Прочети повече
14 февруари – Меркурий навлиза във Водолей

На Свети Валентин Меркурий още веднъж ще се появи под светлините на прожекторите. Ако сте от хората, които до този миг са се трудили в действителност настойчиво, то на 14 февруари ще можете да откъснете първите плодове на труда си.

Денят е удобен за занимания. Ще се радвате на позитивни страсти. Денят ще бъде ярък и топъл. Няма да ви липсва внимание и приятелско наличие.

22 февруари – Най-важната огледална дата за 2022

На този ден ще се усеща доста мощна позитивна сила. Хората ще усещат повече обич към живота. Ще бъдат уверени и стимулирани да се захванат с нови каузи. На огледалната дата не трябва да оставете без работа. Много е значимо да действате в вярната посока. Имайте поради, че това е същински огледална дата и такава ще настъпи едвам след 100 години. Не бива да пропилявате възможностите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР