Фестивалът Hills of Rock се завръща догодина на 20 и

...
Фестивалът Hills of Rock се завръща догодина на 20 и
Коментари Харесай

Iron Maiden със специален концерт на Hills of Rock 2018

Фестивалът Hills of Rock се завръща следващата година на 20 и 21 юли. Той ще се организира още веднъж на Гребния канал в Пловдив. Фестивалът е годишен и е част от програмата на „ Пловдив 2019 “.
В рамките на Hills of Rock 2018 английските метъл величия Iron Maiden ще изнесат независим концерт на 22 юли. Лайфът е допълнение към фестивала и за него ще се продават обособени билети. С новия формат Hills Exclusive ще се показват специфични концерти на международно известни актьори отвън фестивалните дни.
След невероятния триумф на международното турне през 2016-2017 година във връзка 16-тия студиен албум „ The Book of Souls”, Iron Maiden още веднъж поемат на път през 2018-а с поредност от концерти в Европа. Световното турне „ Legacy Of The Beast” ще сложи началото си в Талин, Естония на 26 май и ще приключи в O2 Арена в Лондон на 10 август.
Концепцията за „ Legacy Of The Beast” е въодушевена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко разнообразни съединени „ свята “, а сетлистът ще включва огромна част от шлагерите на групата, както и изненади от по-късните албуми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР