Фермата се завръща на 5 септември със сезон номер 6,

...
Фермата се завръща на 5 септември със сезон номер 6,
Коментари Харесай

Световна фолклорна звезда влиза във Фермата

" Фермата " се завръща на 5 септември със сезон номер 6, за да припомни както на участниците, по този начин и на феновете изконните български полезности - усърдие, единодушие, почитание към земята и традициите. 

Предстоящата конкуренция освен ще подложи на тестване кандидатите, само че и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към реализирането на една фантазия. Първият прочут участник в шоуто е младата изпълнителка Поли Хубавенска, покорила света със своите етно вокали, предадоха от Би Ти Ви.

За харизмата и гения на 29-годишната певица няма граници. Гласът на Поли разнася славата на родния фолклор в Англия, Германия, Съединени американски щати, Дубай и до най-далечните кътчета на планетата. Още като ученичка в музикалното учебно заведение Хубавенска се отличава като едно от най-талантливите деца на България. Вокалният й дебют стартира с DJ Стан Колев, а името й се свързва с редица български и международни музикални планове.

Красивата Поли е гласът на видеоклипа към „ Зайди, Зайди “, гледан над 3 милиона пъти в YouTube. Последният й шлагер е „ Майчинко “, а присъединяване в него взима виртуозният Теодосий Спасов. В последните години националната певица, която живее и работи в Лондон, прави взаимни етнохаус планове с известни диджеи. „ Независимо къде съм, българският фолклор постоянно е в сърцето ми “, споделя Поли. Във „ Фермата “ тя влиза, с цел да покаже огромната си горделивост и любов към родината.



Както и останалите участници в идния сезон, Хубавенска няма самообладание да се включи в шестото издание и да покаже на какво е способна. Поли влиза във „ Фермата “ и със своя персонална задача. „ Надявам се посредством мен и моето присъединяване в шоуто младежите да видят, че с изключение на прелестно, би могло да бъде и съвременно да слушаш и да танцуваш в ритмите на българския фолклор “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР