Феновете приветстваха закриващото изпълнение на сър Елтън Джон, който изнесе

...
Феновете приветстваха закриващото изпълнение на сър Елтън Джон, който изнесе
Коментари Харесай

Краят на една ера: Елтън Джон изнесе прощалния си концерт и разплака света с тези думи за Джордж Майкъл

Феновете приветстваха закриващото осъществяване на сър Елтън Джон, който изнесе последното си шоу в Обединеното кралство, преди да провежда звездно афтърпарти.

Последното осъществяване на сър Елтън Джон в границите на турнето в Обединеното кралство беше приветствано от почитателите като " най-хубавия хедлайнер на Гластънбъри в историята ", откакто той закри шоуто на в неделя вечерта.

76-годишният звезден артист излезе със сълзи на очи на сцената " Пирамида " в Гластънбъри за последния концерт в Обединеното кралство от прощалното си турне Farewell Yellow Brick Road.

 Елтън Джон

Стотици хиляди се събраха в Уорти Фарм и милиони фенове гледаха сбогуването на Елтън, като почитателите дефинираха осъществяването му като триумфално.

Елтън изнесе двучасовия сет, в който участваха четирима специфични посетители.

Концертът беше следен от брачна половинка му Дейвид Фърниш и техните деца, както и от другари на звездите, измежду които Дейвид Уолямс и Spice Girls, за които се заяви, че ще се причислят към него на блестящото афтърпарти след концерта.

Звезди, измежду които бяха Пол Маккартни, Тарон Егертън и Андрю Гарфийлд, също бяха видяни зад кулисите да следят шоуто, преди да се включат в празника на Елтън след шоуто.

Единственото отчаяние за някои беше, че имаше звезди, за които се говореше, че ще пеят в дует с легендата, само че не се появиха на сцената.

41-годишната Бритни Спиърс трябваше да извърши песента си Hold Me Closer с Елтън по време на шоуто, само че тя по този начин и не пристигна.

Елтън също по този начин разгласи, че самичък ще изпее частта от песента на Dua Lipa, Cold Heart, защото тя също не съумя да се включи.

В началото на шоуто Елтън излезе на сцената в златист костюм, след което седна на пианото, до момента в който фойерверките избухваха, преди да каже, че в никакъв случай не е мислил, че ще свири на фестивала в толкоз особено и прочувствено шоу.

Попзвездата смъкна фамозните си очила с червен цвят, с цел да избърше сълзите си, до момента в който музикалните му посетители му отдаваха респект на сцената.

Той откри сета си с Pinball Wizard, след което изсвири The Bitch Is Back, а след това сподели: " Никога не съм мислил, че в миналото ще изсвирвам на Гластънбъри, а ето ме тук. Това е доста специфична и прочувствена вечер за мен, тъй като може би това е последното ми шоу в Англия, тъй че желая да се забавлявате доста. “

След това той се включи в концерта на Bennie And The Jets и Daniel, които събраха многочислена аудитория на сцената на Pyramid Stage.

Към сър Елтън Джон се причислиха Джейкъб Луск от " Гейбриълс " и Лондонският публичен госпъл хор за Are You Ready For Love?

След това към него се причисли Стивън Санчес за осъществяване на песента Until I Found You.

След това сър Елтън приветства фронтмена на Killers Брандън Флауърс, който излезе на сцената в алено сако, като двойката извърши Tiny Dancer.

 Брандън

Номинираната за премия " Брит " певица Рина Саваяма излезе на сцената дружно с него, с цел да извърши Don't Go Breaking My Heart.

 Рина

Пред голямата навалица той извърши и шлагерите Goodbye Yellow Brick Road, Your Song и Candle In The Wind.

Британският колос посвети предпоследната си ария Don't Let the Sun Go Down on Me на починалия Джордж Майкъл на 60-тия рожден ден на артиста, като сподели: " Днес е доста специфичен ден, чудех се по какъв начин да подходя към него.

 Джордж Майкъл

" Един от най-фантастичните английски артисти и създатели на песни беше Джордж Майкъл. Той беше мой другар, беше ми ентусиазъм, а през днешния ден щеше да е 60-ият му рожден ден, по тази причина желая да извърша тази ария в негова памет. Цялата музика, която той ни остави, е толкоз прелестна. Това е за теб, Джордж “.

Деби Хари от Blondie носеше черна мини рокля с пайети и уместно сако, под което имаше черна тениска.

Американската певица носеше черни кожени ботуши над коляното и футуристични огледални слънчеви очила с тъмна козирка, до момента в който излизаше на сцената с групата.

 Блонди

Blondie започнаха сета си с шлагера One Way Or Another и откриха осъществяването със статично жужене на задния екран, само че някои от феновете в залата и гледащите вкъщи твърдяха, че не са съумели да чуят осъществяването.

Деби излезе на ръба на сцената, с цел да разгорещи още повече тълпата, до момента в който те изпълняваха Rapture, в който имаше интензивни китарни рифове.

Тя сподели на публиката: " Имаме дълъг опит с вас, тъй че ви благодаря доста за това ".

Въпреки това доста гости на фестивала и фенове пред дребните екрани обявиха, че мъчно са чули осъществяването на групата.

" Блондинката не звучеше добре, не я чувах! ", оплакваше се почитател в Twitter.

Друг показа от публиката: " Звукът е ужасяващ тук за Blondie, подгряващата музика е прекомерно мощна и не се чуват вокалите. "

Докато различен ефирен фен написа: " Ще оглушея от това, че тв приемникът ми не работи. Почти не ги слушам. "

" Blondie, не те чуваме, скъпа ", написа различен в Туитър.
 

Софи Елис Бекстор изглеждаше сензационно, когато се качи на сцената на Пирамидата по време на петия ден на фестивала Гластънбъри по-рано денем.

Sophie Ellis-Bextor's wardrobe worries as she hits in jaw-dropping gold look
— Daily Express (@Daily_Express)

44-годишната певица шашна феновете със своето облекло: златисто трико на пайети и мантия с пискюли. Тя беше с прилепнала талия и наблягаше хубавата ѝ фигура.

Беше съчетала дръзкия си тоалет с розови токчета с каишки и сподели крайници в разкриващото облекло.

Софи се раздаде на сцената, като зарадва многочислените гости на фестивала.

Сред тях Андрю Гарфийлд и Лора Уитмор бяха шепа звезди, които се възхищаваха на звездата.

Настанен във ВИП секцията, Андрю беше с бяла тениска и тъмносиня шапка.

Лора изглеждаше също толкоз изискан в бяла блуза и стилни кафяви слънчеви очила.

Елтън Джон, Arctic Monkeys и Guns N Roses бяха измежду главните хедлайнери на световноизвестния фестивал.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР