Феновете попиляха Емануела. Поп фолк изпълнителката и нейният любим мъж

...
Феновете попиляха Емануела. Поп фолк изпълнителката и нейният любим мъж
Коментари Харесай

Фенове нападнаха Емануела: Цял живот мъжете са я прецаквали и пак заради мъж изглупява!

Феновете попиляха Емануела. Поп фолк изпълнителката и нейният обичан мъж Мартин си потеглиха дружно от риалити формата по Нова тв „ Биг Брадър “.

След като преди няколко дни, обичаният на Емануела влезе в Къщата в Нови хан, любовта сред двамата пламна с нова мощ.

Емануела дълго се опитваше да избегне тематиката дали с Мартин са разграничени.

Но най-сетне се реши и призна пред цяла България, че преди да влезе в шоуто, с него са били разграничени три месеца. След прям диалог със своя обичан поп фолк изпълнителката бе безапелационна пред Големия брат, че желае да си тръгне от шоуто дружно с Мартин.

Това беше огромната неточност на Емануела. Или най-малко по този начин мислят огромна част от почитателите й. Минути откакто тя и нейният обичан излезнаха, почитателите засипаха певицата с хиляди обвинявания. Те видяха в това интрига, само че не и същинска обич.

Някои от феновете на шоуто я упрекнаха, че е напуснала поради участията, които има, без да се замислят, че тя и до момента в който беше вътре, ходеше по участия. Друга част пък споделиха, че това е обичайният сюжет на „ Биг Брадър “. Те припомниха, че и други поп фолк певици са си тръгвали след втората или третата седмица на формата, написа Разкрития.ком.

Има и фенове на певицата, които упрекват нейния обичан Мартин, че е развалил всичко. „ Тя щеше да е победител. Този Мартин за какво въобще се появи. Развали нещата! “, ядосва се почитател на Емануела. „ Поредният заплатен сюжети “, написа друга ядосана фенка. „ Цял живот мъжете са я прецаквали и отново поради мъж изглупява “, разяснява почитателка на формата. „ Фалшиво изиграно “, гневи се почитателка в обществената мрежа Facebook.

Голяма част от почитателите на певицата пък споделят в своите мнения, че стопират да гледат риалити формата, тъй като „ победителката “ е излезнала и не са останали почтени хора, поради които си заслужава да се гледа предаването.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР