Феновете на ЦСКА от Сектор Г обявиха готовност за масирани

...
Феновете на ЦСКА от Сектор Г обявиха готовност за масирани
Коментари Харесай

Сектор "Г" обсъжда масирани протести заради "Армията"

Феновете на ЦСКА от Сектор " Г " оповестиха подготвеност за масирани митинги поради процедурни пречки към модернизирането на клубния стадион " Българска войска ".

Според новия обстоен организационен проект на Борисовата градина, който стана явен преди дни, се разрешава единствено обновяване на седалките и създаване на покривна козирка. Привържениците на " алените " са подготвени с ответна реакция и написаха, че " ножът е опрял съвсем до кокала ".

" Във връзка с появилите се изявления в публичното пространство в последните дни по отношение на настоящото положение на стадион " Българска войска " и новия (стар) Подробен устройствен план на Борисовата градина, бихме желали да заявим, че сега в нашите среди фактически се разисква организирането и провеждането на масирани протестни дейности във връзка следващите процедурни пречки, които Столична община прави, с цел да пречи на модернизирането на нашия дом. "

" Както към този момент неведнъж се убедихме при предходния режим на ръководство, в случай че си задоволително сгоден и дисциплиниран, ще получиш каквото искаш - за информация обновената работа по " Колежа ", " Лаута ", както и построената преди години централна естрада в покрайнините на София. От своя страна, ние не желаеме нито лепта, нито подаяния, а просто да не ни се пречи. Само и само това. "

" Призоваваме ви да бъдете подготвени и мобилизирани, в случай че се наложи да потърсим правата си и да не спирате да бъдете обществено дейни, тормозейки институции и политически фигури, които не стопират да спекулират с този наболял за нас " проблем ". Ножът е опрял съвсем до кокала! ", се споделя в обявата на Трибуна Сектор " Г " в обществената мрежа " Facebook ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР