Феновете на ЦСКА не преглътнаха последното интервю на Гриша Ганчев,

...
Феновете на ЦСКА не преглътнаха последното интервю на Гриша Ганчев,
Коментари Харесай

Сектор Г влезе остро на Ганчев: Защо скри умишлено едни разрешителни за финала?

Феновете на ЦСКА не преглътнаха последното изявление на Гриша Ганчев, в което притежателят сподели много неща, само че съгласно тях съвсем няма никаква истина. Бизнесменът, който от няколко години устоя клуба дружно с Юлиян Инджов, реши да отговори на въпроси на хората, само че това стана след фиаското против Левски за Купата на България (0:1).

За болшинството от последователите тези неща към този момент са казвани и това, което беше оповестено през вчерашния ден, е единствено прахуляк в очите.

Феновете разгласиха и своето мнение, показаха го в една от най-големите групи на армейците във Facebook - " Трибуна Сектор Г ".

Ето какво написаха те:

" Казват, че на лъжата краката били къси. Затова тя постоянно би трябвало да бъде разобличавана, а подправено облечената в скодоумия измама - безмилостно разсъбличана.

Предполагаме се досещате накъде отиваме, тъй че ще караме всъщност и без повече лирически отклонения. Лъжа номер едно - никой не се меси в работата на треньорите на ЦСКА и те имат последната дума по отношение на селекцията. И тъй като явно нашето мнение не е меродавно за необятния фронт от поддръжници на управлението ще използваме малко цитати от някогашни към този момент наставници, минали през Армията.

Бруно Акрапович: " Нямах проблем с продажбата на играчи, тъй като си я обяснявах с потребността на клуба от пари. Но още не мога да приема, че не участвах в селекцията на новите състезатели (като старши треньор на ЦСКА) ".

Да чуем и Стойчо Младенов: " Двамата нови не знам кой ги е гледал, нито аз, нито екипът ми. Кой е ходил в Бразилия? Най-активният човек в селекцията би трябвало да е треньорът, а при нас не е по този начин... "

Да забележим какво сподели и Любо Пенев през 2019: " Вярвах, че ЦСКА е обединен в отбрана на своята позиция, само че в нито един миг аз не бях подсилен от управлението клуба. Нещо повече, станах очевидец на държание, което вместо да сплотява нашите футболисти, води до демотивация на част от тях и делене на тима на групички.За три месеца аз не мога да изчистя неточности допускани през последните три години, изключително когато срещам тиха, само че гневна съпротива вътре в клуба. "

Горепосочените цитати ни водят до неистина номер две - Стойчо Стоилов не е на работа в клуба от над година. За всеки, който знае къде е Армията и отвън обществените мрежи, е повече от ясно, че основният скаут и любим на Гриша Ганчев в никакъв случай не е напускал.

Избутан настрани, прикрит от необятния взор, Стоилов продължава да твори, а резултатите от работата му си проличаха изрично и тази пролет. И ще продължава да го прави до момента в който актуалното управление е отпред на обичания ни клуб. И нито едно патетично изявление на света няма да промени това. Кому другояче са нужни бушони като Милош Крушчич и Саша Илич?

Стигаме и до непознатите и неразучени за нашето управление води - маркетинговите. Тук за неистини не можем да приказваме, защото с цел да излъжеш за обещано нещо, би трябвало да схванеш какво съставлява то първоначално. Хубаво е, че след 6 години на тотална безтегловност, обезличила до неразбираемост марката ЦСКА на необятния пазар, ние ще стартираме да променяме нещата, задоволявайки потребността на армейската публичен...пардон, същинските почитатели. Все отново назначението на потвърден експерт като Ива Уорън не е инцидентно, нали?

Какво да кажем за наличието, което пречи на майките с деца да си стоят умерено на Армията? Интересно е, че когато трябваше да се брани емблемата от натрапниците, нахлули с полиция на свещения ни стадион, нямахте нищо срещу наличието, което ги спря.

Същото това наличие през последните години нееднократно чисти и облагородява оборудването, на което вие не сте забили и един гвоздей, откогато сте поели ръководството на клуба ни. Сигурно Трифон Попов е украсил алеята към " Сектор А " с алените ни флагове? Заради вашето " сполучливо " ръководство това наличие остана последното, което се забелязваше в Борисовата градина, когато играе ЦСКА. А в този момент то не желае нищо друго, с изключение на вашето непрестанно неявяване.

За край бихме желали да зададем и няколко инцидентни въпроса, за идващото блиц изявление:

Истина ли е, че актуалното пресаташе на клуба е желал да напусне съвсем незабавно след постъпването си, само че е " оставен " принудително на цивилен контракт и с лимитирани функционалности, до момента в който момчето за всичко - Влади Василев, се мъчи да " управлява " медийната политика на клуба, явно извънредно безрезултатно?

Казахте ли на Стойчо Младенов на последната ни обща среща " Ти къв си, да не си скаут, че да ми водиш некви играчи? " Това съгласно вас координиране на прехвърлянията ли е?

Има ли към този момент кой да пусне таблото на Армията?

Скрихте ли съзнателно разрешителните за едната от подготвяните от нас изненади за финала, която щеше да доунижи тези насреща? Заради голия за*ник на Наско Сираков ли стана по този начин или поради нещо друго?

Има ли нещо правилно в изказванието, че маркетингът на клуба е безстопанствен съзнателно за да не се убеди армейската общественост, че ЦСКА има повече от нужния капацитет да притегля вложители и респективно да се самоиздържа и без вас?

Истина ли е, че не сте обезпечили всичко належащо като информация на евентуалните купувачи, показали интерес към придобиването на контролния пакет акции на клуба преди известно време? Ако да с каква цел?

Ако за вас успехите и ЦСКА не са непременно за какво продължавате да мъчите и себе си, и нас с очевидната си неспособност да изведете клуба там, където му е мястото?

Благодарим за вниманието.

ЦСКА над всичко! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР