Феновете на руската естрадна прима Алла Пугачова са във възторг

...
Феновете на руската естрадна прима Алла Пугачова са във възторг
Коментари Харесай

Не можете да ѝ дадете годините - Алла Пугачова младее

Феновете на съветската естрадна прима Алла Пугачова са във екстаз от нейната визия. 73-годишната съветска певица обитава в Израел, а наподобява това се отразява удобно на нейната фигура и визия. В Instagram тя сподели фотоси, на които наподобява най-малко 20 години по-млада! Освен, че наподобява ужасно, Пугачова е трансформирала и стила си на обличане. Тя е с много по-модерни облекла и свежа кожа.

73-годишната естрадна певица демонстрира, че не желае да остарява и да се предава, а в душата си към момента е млада и красива жена. Последователите ѝ пък поддържат певицата по всевъзможен вероятен метод, разбирайки нейното предпочитание.

Затова Алла самоуверено споделя своите фотоси, на които се появява без грим и в спокойна домашна конюнктура.
                             

На най-харесваната фотография от почитателите Алла е в карирана риза в цвят лавандула и светли дънки. Не носи никакъв грим с изключение на червило. Примата е кръстосала крайници, седнала комфортно в кресло и сервира свежи цветя към лицето си.

Певицата наподобява щастлива. Почитателите ѝ допускат, че любовта на околните ѝ оказва помощ в това. 

                             

„ Алочка непосредствено цъфти! Ето какво прави любовта с индивида “, „ Красива жена, която годините не лишават “, „ Борбата с възрастта приключи с успеха на Алла “, „ Примадона от дълго време е победила над времето “, „ Безупречна и нежна Алла Борисовна “, „ Заслужаваш да си щастлива и красива “, пишат интернет консуматори под обявата.

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР