Феновете на Левски продължават инициативата за събиране на средства в

...
Феновете на Левски продължават инициативата за събиране на средства в
Коментари Харесай

През април феновете на "Левски" са събрали 200 хил. лв.

Феновете на " Левски " не престават самодейността за събиране на средства в помощ на клуба. От обява във " Facebook " излиза наяве, че последователите са събрали малко повече от 200 000 лв. за месец април от продажба на продукти и дарения.

В касата на " сините " са постъпили 202 077,62 лв., като главната част са от продажба на продукти с клубната марка (145 506 лева) и от дарения (52 728 лева).



Разходите за месеца обаче са повече от 403 хиляди лева и по този начин клубът е на загуба от малко повече от 200 хиляди лева

Най-голямото перо от разноските е за заплати, налози и осигуровки в размер на 236 615 лв. за април. Преведената вноска към Национална агенция за приходите е 83 410 лв., а за правни услуги са платени 49 345 лв.. За режийни са изхарчени 20 353 лв., а за артикули и други разноски общата сума е 13 409 лв..
Тити Папазов: Ще млъкна за положителното на " Левски " (ВИДЕО) "Колкото добре свети слънцето, толкоз добре ще бъде "Левски ", съобщи баскетболният треньор
Бъдещето на " Левски " е неразбираемо. Финансовият покровител на " сините " Васил Божков сподели пред bTV, че има подготвеност да продаде акциите на клуба на всеки един " сериозен вложител " или да ги подари на почитателите, в случай че по този метод ще избави клуба. Константин Папазов даже изяви предпочитание да отиде до Дубай, с цел да договаря с предприемача и да върне акциите в България.

Преди дни министър председателят Бойко Борисов даде обещание да помогне на " Левски " посредством страната, само че единствено в случай че клубът смени собствеността си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР