Феновете на Канзас Сити Чийфс изтръгват наследницата на отбора Грейси

...
Феновете на Канзас Сити Чийфс изтръгват наследницата на отбора Грейси
Коментари Харесай

Наследницата на Канзас Сити Чийфс Грейси Хънт е разкъсана, защото позира с Lombardi Trophy в знак на почит към жертвите на стрелба на парада на Супербоул

Феновете на Канзас Сити Чийфс изтръгват наследницата на тима Грейси Хънт след нейната респект към жертвите на смъртоносната пукотевица на парада на Супербоул в сряда, включена свои фотоси с трофея Ломбарди.

25-годишната щерка на притежателя на Chiefs Кларк Хънт отиде в X след всеобщата пукотевица, при която майка на две деца почина и 22 други — в това число девет деца — бяха ранени, с цел да разгласява блестящи фрагменти от парада на успеха, в това число един от тя гордо държеше блестящия трофей, преди събитието да потъне в безпорядък.

„ Най-красивият, съвършен ден на обич, смях и празнуване на парада Chiefs Super Bowl се обърна с главата надолу за момент “, стартира обявата на Хънт. „ Все още обработвам днешната покруса.

„ Обичам този град и съм сърдит от това, което се случи, и съм сломен за жертвите, техните фамилии и общността на KC. Този свят е разрушен и популярност Богу, че не е нашият дом. ”

Участничката в Мис Съединени американски щати за 2021 година сподели, че се радва, че има „ вярата за парадайса “ и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР