Феновете на Депортиво Кали нахлуха на терена по време на

...
Феновете на Депортиво Кали нахлуха на терена по време на
Коментари Харесай

Фенове нахлуха на терена и биха като животни играчи и треньо...

Феновете на Депортиво Кали нахлуха на терена по време на мач и биха като животни футболисти и треньори. Запалянковците побесняха в гостуването на своя отбор на Кортулуа в дуел от 13-ия кръг на колумбийското състезание. 

Депортиво губшеше в следствие с 0:2 до 81-ата минута, когато мачът бе спрян, откакто огромна група почитатели на гостите нахлу на терена и нападнаха футболистите на своя отбор.

Съдията на мача и някои от футболистите съумяха да избягат в съблекалните, само че други нямаха този шанс и си изядоха багра от побеснелите ентусиасти, които след футболистите на своя отбор нападнаха и тези на домакините.

По данни на органите на реда, към 1400 са били почитателите, нахлули на терена на „ Естадио Досе де Октубре “ две минути след втория гол във вратата на отбора от Кали.

Един от потърпевшите бе нападателят на Депортиво и някогашен национал на Колумбия Теофило Гутиерес. Той бе приклещен от нахлулите почитатели, които го удряха и ритаха, като същото се случи и с треньора на Депортиво Майер Кандело.

От клуба разгласиха публично изказване, в което желаеха от локалните управляващи да се намесят, с цел да предотвратят повтаряне на сходен случай в бъдеще.

„ Спортната асоциация на Кали, Изпълнителният комитет, президентът Луис Фернандо Мена, професионалният щаб, длъжностните лица и чиновниците изрично отхвърлят експанзията, издевателството и насилието, претърпени от нашия тим по време на мача против Кортулуа. Това ясно осъжда всеки акт на принуждение против нашите играчи и треньорския щаб. Молим с почитание държавното управление и спортните управляващи да се намесят, с цел да избегнем покруса в бъдеще, която да скърби за нашия спорт “, написаха от клуба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР