Феновете на Черно море от една от най-влиятелните фракции Дъртанян“

...
Феновете на Черно море от една от най-влиятелните фракции Дъртанян“
Коментари Харесай

Фенове на Черно море обявиха пълна подкрепа за Красен Кралев

Феновете на Черно море от една от най-влиятелните фракции „ Дъртанян “ са провели среща с някогашния състезателен министър Красен Кралев, който е и изявен последовател на „ моряците “. Без правилник и дневен ред, в непринудена конюнктура е имало диалог на дълго и на необятно за обичания тим. Това разкри в обява в обществените мрежи един от най-разпознаваемите почитатели от секта „ Дъртанян “ Данаил Цолов. На срещата последователите на Черно море са били безапелационни, че ще поддържат Кралев на идните парламентарни избори на 2 април с бюлетина номер 2 за ГЕРБ-СДС и преференция 102. „ Върнахме се обратно в годините, научихме някои не доста известни обстоятелства от кухнята на клуба. Всеизвестно на всички е, че Кралев на два пъти избави тима от банкрут - през 1998 и 2003 година. Винаги е бил покрай тима, постоянно е помагал въобще на всевъзможен тип спорт. Не даде обещание нищо, просто сподели: " Винаги ще съм един от Вас ". И ние по този начин го усещаме. Не е загадка за кого ще гласуваме на идните избори- за нашия Красен Кралев с преференция 102. Успех Краси!!! “, написа Цолов. Бившият президент на Черно море и състезателен министър получи поддръжката и на други изявени почитатели от секта „ Дъртанян “ като Димитър Георгиев (Митко Гърка), Захари Андонов, Кирил Киров, Данаил Цолов, изтъкнатият боксьор, занаятчия на спорта Костадин Георгиев, Георги Киров, Симеон Златарев, Владо Кънчев и други. Публикацията на Данаил Цолов провокира положителни реакции от много почитатели на Черно море.

„ Той постоянно ще е един от нас! Успех му искам! За богатството на Варна и Черно море “, написа Захари Андонов.

„ КРАСЕН КРАЛЕВ постоянно е бил и постоянно ще бъде един от нас!!!Той не се сеща за ЧЕРНО МОРЕ единствено преди избори, а всеки мач е на ТИЧА!!!Много е дал на клуба и още доста ще даде сигурно!!!Както самият той споделя, ЧЕРНО МОРЕ е част от живота му...........както и на всички нас!!!Трябва обезателно да го подкрепим, точно тъй като е един от нас!!!Правил е постоянно каквото е нужно!!!Нека в този момент ние създадем това, което би трябвало!!!Нямам никакви сантименти в политически аспект, само че обезателно ще поддържа КРАСИ и ще гласоподавам за него!!!Именно тъй като е един от моряците!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!! Говорихме и за таблото........дълга история!!!Със сигурност, в случай че той беше останал състезателен министър.........щяхме да имаме табло!!! Всички го желаеме неистово!!!Лично аз, се надявам той отново да стане състезателен министър и нещата да се оправят!!! На какво друго да се надяваме? Нали желаеме и ние да имаме някакво лоби по върховете!?Ако отново се намърда някой подкупник като Руди Гела!?А пък в случай че не е Кралев, обезателно ще е някой дето гледа единствено ползите на помазаните и няма по никакъв начин да му дреме за нас!!!Затова и аз споделям " ДАНО "!!! “, добавя Кирил Киров.

„ Нали по тази причина споделяме - с цел да не стигаме дъното с хора като Руди Гела и сие на идните избори всички за КРАСЕН КРАЛЕВ с преференция 102!!! “, включва се в полемиката и създателя на поста Данаил Цолов. „ Ами, то ненапълно и от нашата моряшка общественост зависи, за изборите де! “, дава отговор му Милен Върбанов.

Илко Петров (Джулиано) пък написа „ ЕДВА ЛИ ЩЕ ОТКРИЯ ТОПЛАТА ВОДА НО МНОГО Пожарна охрана,УЛЕГНАЛИ` ФЕНОФЕ КАТО МЕН СИ СПОМНЯТ ДВАТА СЛУЧАЯ КОГАТО ЛЮБИМИЯТ НИ ОТБОР БЕ НА ПРАГА НА ФАЛИТ И ТОЧНО КРАСИ Гражданско отделение СПАСИ СЪС СОБСТВЕННИ СРЕДСТВА! ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ Е,ЧЕ НЕ КАТО ЗАЕМ,КРЕДИТ ИЛИ ТЕМ ПОДОБНИ КОМБИНАЦИИ А АБСОЛЮТНО БЕЗВЪЗМЕЗНО! ЛИЧНО АЗ НЕМОГА ДА НЕ ОТБЕЛЕЖА,ЧЕ ИМЕННО ТОЙ ДАРИ СУМАТА ОТ 5 000 ЛВ. ЗА ПАМЕТНИКА НА НИКОЛА СПАСОВ-АДМИРАЛА! И НЕЩО КОЕТО МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ ЛИЧНО НА МЕН МИ БЕШЕ КАЗАЛ СЛЕДНОТО: КОЛКОТО ПАРИ НЕДОСТИГНАТ АЗ ЩЕ ГИ ПЛАТЯ! СЛАВА БОГУ НЕ съдебна експертиза НАЛОЖИ НО ТУК ИМА СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛЕН ДЯЛ СКУЛПТУРА ВЕСЕЛИН КОСТАДИНОВ НА КОЙТО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МОРЯЦИТЕ съдебномедицинска експертиза МУ БЛАГОДАРНИ! ДЪРЖА ДА ЗАЯВЯ,ЧЕ СЪМ БЕЗПАРТИЕН НО ЗА КРАСЕН КРАЛЕВ ЩЕ ГЛАСУВАМ ТЪЙ КАТО ТОЙ СТОКРАТНО Е ДОКАЗАЛ,ЧЕ Е ЕДИН ОТ НАС, ВАРНЕНЕЦ -ЧЕРНОМОРЕЦ! САМО ЧЕРНО МОРЕ! ЗА КРАСИ И ЧЕРНО МОРЕ ВСИЧКИ КАТО ЮМРУК “.  

„ Подходът към изборите, всякога е характерен и се управлява от желанията и интереса на гласуващите!!!Когато да вземем за пример на село избират органи на локалната власт, всеки гласоподава за вуйчо си.........не се интересува от никакви партийни ползи!!!Познавайки персонално и знаейки за достолепията на индивида за който гласоподавам, се усещам по-уверен в избора си!!!Никого не поучавам и не увещавам!!!Аз ще гласоподавам за Кралев, тъй като знам, че е най-хубавият вид за ЧЕРНО МОРЕ!!!Всички други разновидности, като спортни министри да вземем за пример.........ще обслужват ползите на софийските тимове!!!Винаги е било по този начин, а ние се вайкаме че нямаме лоби в ръководството!!!Сега можем да спомагаме, това да се промени!!! “, дава отговор Кирил Киров на въпрос на почитател за какво би трябвало да бъде подсилен Красен Кралев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР