Феновете чакаха с нетърпение автобиографичния филм на Бионсе “Life Is

...
Феновете чакаха с нетърпение автобиографичния филм на Бионсе “Life Is
Коментари Харесай

Уроците за живота, които научихме от Бионсе

Феновете чакаха с неспокойствие автобиографичния филм на Бионсе “Life Is But A Dream ”. Ето на какво учи мегазвездата посредством персоналните си прекарвания, споделени в него. 

Животът на изпълнителката с именит глас и международна популярност е фантазия за милиони. Може би затова Бионсе даде опция на феновете си да надникнат във всекидневието й и да я опознаят по-добре, както и да я видят в ролята на майка, до момента в който се грижи за дъщеричката си Блу Айви.

Виж кои уроци за живота си взехме от кино лентата на Бионсе:

1. Трябва да се научиш да поставяш граници, когато се постанова

В началото на кино лентата, Бионсе споделя за сложното решение, което е взела да прекъсне професионалните връзки с татко си Матю Ноулс през 2011. “Имах потребност от татко си единствено в ролята му на мой баща. Трябваше да сложа завършек на професионалните ни връзки. ” Въпреки че краткотрайно това сътвори напрежение сред тях, в последна сметка се оказа за положително. Ако имаш потребност от повече пространство в връзките си с някой – кажи му го.

2. Позволи на другите хора понякога да виждат твоята накърнимост

Отстрани животът й наподобява блестящ, само че в един миг Бионсе взема решение, че е изморена от превземане, че постоянно всичко е наред. Както тя споделя във кино лентата: “Ако се усещам изплашена, към този момент не го укривам. ” Да позволиш на близките да видят минусите и подозренията ти не е уязвимост, това те прави човек. ”

3. Няма по-добра терапия за тъгата от това да си изслушана и разбрана от друга жена

Бионсе за силата и смисъла на женското другарство: “Обичам брачна половинка си, само че нищо не може да се съпостави с диалога с жена, която те схваща. Тези моменти ми оказват помощ да израстна толкоз доста. ” Съгласни сме.

4. Жените носят отговорността да покрепят другите дами

Бионсе: “Трудно е да си жена във към момента мъжки свят. Имаме потребност да се поддържаме една друга. Всички ние си имаме някакви проблеми, които би трябвало да разгадаем и изпитваме неустановеност от време на време. Точно тогава имаме потребност една от друга. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР