Фенове, възхитени от постъпката на Дрейк, който прекъсна изпълнението си

...
Фенове, възхитени от постъпката на Дрейк, който прекъсна изпълнението си
Коментари Харесай

Шок! Похотливец започна да опипва мацките на концерт на Дрейк, но рапърът възхити света с тази постъпка

Фенове, възхитени от постъпката на Дрейк, който прекъсна осъществяването си по време на изява в Австралия, с цел да попречи на нахалник да тормози полово присъстващи дами, заляха обществените мрежи с хвалебствия за канадския рапър, съобщи ДПА.

Инцидентът станал, до момента в който рапърът се изявявал на афтър празненство в нощен клуб в Сидни, откакто по-рано изнесъл концерт в града в границите на турнето си " Boy Meets World ". Забелязвайки, че мъж досажда на дамите с непристойни задатъци, Дрейк прекъснал осъществяването на парчето си " Know Yourself ", обръщайки се яростно към натрапника.

Видео от случката, снимано от свидетел и всеобщо споделяно в обществените мрежи, демонстрира по какъв начин рапърът, сочейки към мъжа, се заканва, че в случай че той не спре да опипва девойките, ще слезе от сцената и персонално ще го " накаже ", след което още веднъж повтаря гневното си предизвестие. Присъстващите бурно приветстват постъпката на Дрейк. Не по-малко възторжени са мненията в обществените мрежи. " Бог сподели " Не " на насилието над дамите ", разяснява различен консуматор, визирайки прякора на Дрейк в родния му град.

" Богът на Торонто ". Рапърът прекъснал осъществяването си за не повече от минута, до момента в който през това време защитата търсила натрапника измежду тълпата. Говорител на нощния клуб удостоверил за локални медии, че по време на изявата на Дрейк мъж е бил изведен от защитата. Турнето на канадския рапър завършва с концерт в Мелбърн на 20 ноември.
Watch Drake take down a man groping women in his audience. pic.twitter.com/Cd1DRfe7vG
— AJ+ (@ajplus) 16 ноември 2017 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР