Фенове на ЦСКА-София изразиха огорчението си след снощната загуба с

...
Фенове на ЦСКА-София изразиха огорчението си след снощната загуба с
Коментари Харесай

Срам и позор. Фенове на ЦСКА-София счупиха гредите на стадиона

Фенове на ЦСКА-София показаха огорчението си след снощната загуба с 0:3 от " Лудогорец " в Първа лига с рейд по мрачно на стадион " Българска войска ". 

Счупени са гредите на формалния терен, а пред съблекалнята на тима проличава надпис " позор и срам ",.
 Снимка Българска телеграфна агенция
Подобни дейности се случваха по-често в предишното - съответно рязането на гредите. А счупени стъкла и надписи със спрей имаше и през предходната година - след провалянето от " Левски " на финала за Купата.

Цесекарите освиркаха своя отбор след мача в Разград, изгубен с много бездушна и безидейна игра. Погромът можеше да е и по-тежък от 0:3, като даже с 10 души в края " орлите " направиха два пропуща, удариха греда.

ЦСКА-София месеци наред бе бойкотиран от проведените си последователи, които не посещаваха стадиона след загубата от " Левски " в упоменатия край. Те се върнаха и застанаха зад отбора в борбата за купата през предишния сезон.

" Червените " изпуснаха да детронират " Лудогорец " трагично и на косъм. Покрай разочарованието, упованията преди новия сезон станаха по-големи, още повече клубът притегли гръмки имена. Стартът това лято обаче е призрачен - единствено една победа, освен това много измъчена против новака " Крумовград ", едно тъждество и три провали. 

Сред тях са двете загуби от " Сепси " в Лигата на конференциите - 0:2 и 0:4. Формата на тима е доста слаба, а новите попълнения са надалеч от някакво обичайно положение.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР