Фенове на ЦСКА снощи са имали среща със спонсора на

...
Фенове на ЦСКА снощи са имали среща със спонсора на
Коментари Харесай

Сензация - тартори канят Цветомир Найденов при Ганчев

Фенове на ЦСКА нощес са имали среща със спонсора на ЦСКА 1948 и притежател на Ефбет Цветомир Найденов.

Те са били водени персонално от Иван Велчев - Кюстендилеца, един от тарторите на алената агитка и доста непосредствен човек на Гриша Ганчев.

На срещата е бил и различен знаков почитател на алените -, Росен Петров-Животното, както и Коце Петков, Сергей Славчев и представители на всички браншове на "Българска войска ".

На срещата му е било обяснено, че няма по какъв начин да стане обединяване при държанието на виновните хора в клуба му през последните месеци.

Единствено може да му бъде простено, в случай че реши да се включи в издръжката на "червените ".

Преди време Найденов даде обещание 8 милиона лв. на Левски, в случай че бъде махнат Васил Божков. Найденов заречен да си намерения над думите на почитателите. Срещата е била записана напълно, с цел да няма волни тълкования,

Тарторите на алената агитка са предложили на Найденов да се срещне с Гриша Ганчев и да се разиска дали може да стане от главните акционери в клуба.

Братът на Цветомир - Боян, също е бил там.

"Значи, ние няма по какъв начин да приемем 1948 на "Армията ". Може да те приемем теб - като спонсор, като акционер. Говорил съм с Ганчев по този въпрос. Заповядай! Като ще вършим мощен ЦСКА, дай да е един и да се борим за купата. Това са ни идеалите.

Ние сме основани постоянно да сме първи. Седнете с Ганчев, разберете се кой какъв ще е и да забележим какво вършим. Доставя ли ти наслаждение да си даваш парите за тим без почитатели? Имаме контракт за стадиона. Емблемата е при нас. 90% от алената общественост е зад нас. Знаеш го доста добре ", екоментарът на Кюстендилеца, представен от Топспорт.

"Би ли оставил този тим и има ли късмет да дойдеш на "Армията "? Знаеш го какъв човек е Гриша Ганчев, само че ние имаме лостовете - не да го принудим, само че да го убедим, че ще си потребен. ",, са отпрвили апел към Цветомир найденов и други почитатели..

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР