Фенове на поредицата Карибски пирати искат жена да застане на

...
Фенове на поредицата Карибски пирати искат жена да застане на
Коментари Харесай

Фенове искат жена да замени Джони Деп в Карибски Пирати

Фенове на поредицата Карибски пирати желаят жена да застане на мястото на Джони Деп или най-малко да има нов женски облик, с който новите серии да бъдат разнообразени.

Това стана ясно от полемики за това дали артистът би трябвало да взе участие в фотосите, заформили се във Фейсбук и Twitter.

Изглежда, че феновете на приключенията на Джак Спароу са разграничени на два лагера – едните желаят да видят Деп още веднъж на екран, други упорстват за съществена смяна и желаят да гледат друго известно лице.

„ Никой различен. Джони Деп е Джак Спароу и не бих харесал кино лентата, в случай че Деп не е в него “, разяснява почитател на артиста. Друг пък написа: „ Аз пък считам, че жена би трябвало да играе Джак Спароу “. Много хора упорстват основателите на поредицата да върнат звездата.

Преди броени дни стана ясно, че от Дисни нямат предпочитание да снимат новите серии с Джони Деп. Една от главните аргументи за решението на екипа е, че той към този момент е по-възрастен и също така последната част не е донесла финансовите приходи, които екипът очаквал.

Припомняме, че Деп изигра Джак Спароу и в петте елементи на Карибски пирати. Според някои кинокритици, неналичието му в новите ленти ще донесе още загуби.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР